Næste arrangementer

Suspekt

& Jonny Hefty & Jøden

Med seks studiealbums i ryggen har Suspekt markeret sig den ubestridt største gruppe inden for dansksproget hip hop. De har spillet for udsolgte sale på Skråen mange gange, og vi glæder os til at præsentere dem i Skovdalen - det bliver uhyggelig godt!

I 2015 blev blev rapperne Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr) og Andreas Bai Duelund (Bai-D), samt produceren Rune Rask, for alvor anerkendt for deres bidrag til dansk musik igennem mere end 20 år, da bandet modtog intet mindre end 4 statuetter til Danish Music Awards, blandt for “Årets Live Navn”. En hæder som bandet ikke tager for givet. Emil Simonsen forklarer: Det er et klart mål for os, at leve op til alle tidligere koncerter og ikke mindst overraske publikum til de kommende live shows. Vi glæder os vanvittig meget til, at kunne præsentere det nye materiale. Vores live shows skal afspejle præcist samme niveau, som vi føler, at vi leverer på pladerne.

Køb billet

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 275,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncert: kl. 20.00

 

Arrangør: Foreningen Open Air

 

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.