Fredagsfest

FREDAGSFEST 2020 AFLYST

Det er med stor tristhed og beklagelse, at vi må meddele, at FredagsFest 2020 aflyses denne sommer. Dette sker naturligvis på baggrund af statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag d. 6. april, hvor det blev fastslået, at det til og med august ikke er tilladt at gennemføre store forsamlinger.

Denne meddelelse har vores fulde respekt, og da vi naturligvis ikke ønsker at sætte gæster, artister, medarbejdere og frivilliges sikkerhed på spil. Vi må alle være ansvarlige i denne situation og stå sammen – bare hver for sig.

Vi arbejder på at få et overblik over denne uoverskuelige og uventede situation, og vi er i en tæt dialog med alle vores samarbejdspartnere. Vi er godt klar over, at den overordnede situation også er smertelig og vil få store konsekvenser for alle bands – og føler med hver og en af jer.

Vi kommer også til at skuffe de mange velgørende formål der dermed må undvære et millionbeløb til deres aktiviteter.
Sidste år modtog 19 lokale sportklubber og kulturforeninger og Kirkens Korshær og Folkekirkens Nødhjælp tilsammen 2,3 mill. kr.

Vi havde glædet os til endnu en fantastisk sommer med alle jer (som vi virkelig savner!), men de mange oplevelser må vi have til gode.

Vi glæder os til at se jer alle igen – men indtil det sker; pas godt på jer selv og hinanden.


- På vegne af alle på Skråen og Skråens Venner

Vi ser rigtig meget frem til at se Jer alle i 2021

Følg Fredagsfest i Karolinelund på facebook

Like og få nyheder og følg koncerterne til Fredagsdfest

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag opdateringer og nyheder om kommende events