Næste arrangementer

Som følge af regeringens seneste udmelding aflyses Skovrock 2020

Det er med stor tristhed og beklagelse, at vi må meddele, at Skovrock 2020 aflyses denne sommer. Dette sker naturligvis på baggrund af statsminister Mette Frederiksens udmelding mandag d. 6. april, hvor det blev fastslået, at det til og med august ikke er tilladt at gennemføre store forsamlinger.

Denne meddelelse har vores fulde respekt, og da vi naturligvis ikke ønsker at sætte gæster, artister, medarbejdere og frivilliges sikkerhed på spil. Vi må alle være ansvarlige i denne situation og stå sammen – bare hver for sig.

 

Billetter refunderes og har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten hos Salling eller i Skråens billetsalg, refunderes billetten i Skråens Billetsalg. Vi har åbent mandag og onsdag kl. 16 - 18.

Billetter refunderes frem til den 27. maj


Vi kommer også til at skuffe de mange velgørende formål der dermed må undvære et millionbeløb til deres aktiviteter.

Sidste år modtog 19 lokale sportklubber og kulturforeninger og Kirkens Korshær og Folkekirkens Nødhjælp tilsammen 2,3 mill. kr.


Vi havde glædet os til endnu en fantastisk sommer med alle jer (som vi virkelig savner!), men de mange oplevelser må vi have til gode.

Vi glæder os til at se jer alle igen – men indtil det sker; pas godt på jer selv og hinanden.

- På vegne af alle på Skråen og Skråens Venner

Vi ser rigtig meget frem til at se Jer alle i 2021

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

og modtag opdateringer og nyheder om kommende events

Nyeste tilføjede