Bliv frivillig

Skråen er i dag et fuldt professionelt spillested med 10 faste medarbejdere og 10 timelønsansatte. Sammen med ca. 50 frivillige afvikler vi over 200 koncerter årligt.

Da Skråen startede i 1978 i C.W. Obels gamle tobaksfabrik på Strandvejen var spillestedet udelukkende drevet af frivillig arbejdskraft. Skråen voksede med tiden og der kom efterhånden et par fastansatte til, og så nogle flere..... Men de frivillige har altid udgjort en stor og altafgørende del af Skråen, og det gør de stadig.

Vi kan slet ikke undvære dem, hverken deres humør og engagement eller deres arbejdskraft. De er med til at bevare Skråen som et levende spillested.

Har du lyst til at være med til at skabe gode musikoplevelser og være med i fællesskabet? Så læs mere herunder, og indsend en ansøgning. Så hører du fra os når der bliver ledige pladser.

Bliv frivillig i dag

Er du over 20 år, og kunne du godt tænke dig at blive frivillig på Skråen? Så udfyld skemaet herunder og deltag i vores næste infomøde, hvor du kan høre meget mere om at være frivillig i byens bedste musikforening.
Tilmeldingen er ikke bindende.