Bliv frivillig

Skråen er et spillested beliggende i Nordkraft i Aalborg. Skråen er samtidig en musikforening bestående af ca. 10 fastansatte medarbejdere, ca. 15 crew og omkring 80 frivillige.

Skråen præsenterer kvalitet indenfor alle genre, og vi laver derfor ca. 300 arrangementer årligt, og her er der tale om alt fra koncerter og stand up til foredrag, børneshows og cirkusforestillinger – og både med nationale og internationale navne.

Derudover arrangerer Skråen også Band Battle, Fredagsfest i Karolinelund, Skovrock, Costa Del Nordkraft og sommershows i Spejlteltet Paradiso.

Da Skråen startede helt tilbage i 1978 i C.W. Obels gamle tobaksfabrik på Strandvejen var spillestedet udelukkende drevet af frivillig arbejdskraft. Skråen voksede sig større og med tiden kom der efterhånden et par fastansatte til og senere flere og flere… Men de frivillige har altid udgjort en stor og altafgørende del af Skråen – og det gør de så sandelig stadig.

Vi kan faktisk slet ikke undvære vores mange fantastiske frivillige, deres glade humør, deres engagement eller deres ihærdige arbejdskraft. De er med til at skabe oplevelserne og til at bevare Skråen som et levende spillested.

Når man er frivillig på Skråen, bliver man en del af et stort, stærkt og skønt fællesskab. Et fællesskab der tager udgangspunkt i at skabe og have gode oplevelser sammen.

Kunne du tænke dig at blive en del af fællesskabet og være frivillig på Skråen? Så læs mere herunder og tilmeld dig skemaet herunder, og så hører du fra os, når vi igen mangler frivillige i din aldersgruppe og inviterer til et infomøde.

Bliv frivillig i dag

Er du over 20 år, og kunne du godt tænke dig at blive frivillig på Skråen? Så udfyld skemaet herunder og deltag i vores næste infomøde, hvor du kan høre meget mere om at være frivillig i byens bedste musikforening.
Tilmeldingen er ikke bindende.