THOMAS HELMIG spiller i Skovdalen i Aalborg den 23. juni 2023.

Koncerten kommer efter at THOMAS HELMIG i marts/april 2023 spiller tre store udsolgte arena koncerter, og efter et år hvor han fejret triumfer ved en række sommerkoncerter. Han gav bl.a. sin første stadionkoncert i eget navn på hjemmebanen i Aarhus foran 30.000 fans, væltede Roskilde Festivalens ikoniske Orange Scene, Smukfest i Skanderborg, Tinderbox i Odense og en uannonceret surprice koncert på Northside Festivalen.

2022 var også et stort år for Thomas Helmig på andre områder.

Sammen med hustruen Renée skrev han hjembyens nye vielsesritual, udsendte single med Benjamin Hav, medvirkede på Mike Lowrey & Cobs’ populære udgave af ”Stupid Man” og for et par uger siden modtog han Stiftens Ærespris foran 14.000 mennesker i Tivoli Friheden, en pris, som gives til ”en person eller en institution, der kitter Aarhus sammen og i helt særlig grad bidrager til byens puls og identitet”.

Selvfølgelig skal THOMAS HELMIG også spille i Aalborg i 2023, og vi er sindssyg glade for, at vi igen kan præsentere ham i Skovdalens smukke rammer.

Med Thomas er hans faste hold af musikere, Claes Antonsen, Emil Falk, Søren Runge, Poul Reimann, Mads Michelsen, Christian Douglas, Mark Linn, Tilde Vinther og Annelie Karui Saemala Overbeck.

Saint Clara
Inden Thomas Helmig går på scenen præsenterer vi Saint Clara der i september 2022 udsendte albummet OFF.

Der har været fart på både Saint Clara og hendes musik, siden hun fik en pladekontrakt som 15-årig. Saint Claras viljestyrke stråler igennem på hendes tredje album ’OFF’, som hun i lidt over to år har arbejdet på i tæt samarbejde med Phlake-producer Jonathan Elkjær.
Saint Clara er ikke en musiker, der sidder på hænderne, og i en alder af bare 22 år har hun allerede udgivet karrierens tredje album. Et album hun har arbejdet intenst på de seneste to år, og et album, der tydeliggør hendes konstante iver efter at udvikle sig som musiker og udfordre sig selv som sangskriver.

Første udspil fra det nye album var singlen ’Energies Don’t Lie’ efterfulgt af singlen ’Weirdo’ der udkom i starten af sommeren.

Ud over samarbejdet med Jonathan Elkjær, der har givet ’OFF’ en lyd, som er markant anderledes end på de foregående albums ’August Eighteen’ og Growing Up Sucks’, har Saint Claras insisteren på at finde sin egen vej, været en vigtig faktor for hende som artist og menneske. Denne viljestyrke og Saint Claras udvikling afspejler sig på det kommende album, hvor hun inviterer folk ind i sine personlige og private tanker.

Se datoer
Ingen datoer fundet

Thomas Helmig

Support: Saint Clara

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Arrangør: Musikkens Venner

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk