Strik og Drik med Christine Feldthaus, Lærke Bagger og  gæst Jens Andersen

Tag dit strikketøj med til en aften med latter, alvor og sandfærdige anekdoter, når Danmarks sjoveste livsstilsekspert Christine Feldthaus sammen med strikkeikonet Lærke Bagger inviterer til en garn-teret fantastisk aften.

Vi vender det levede liv med et glimt i øjet, klogskab og højt humør, kårer aftenens mest fejlbehæftet strikketøj, snakker om bøgerne og skyller det hele ned med hvidvin.

Jens Andersen har skrevet en ny biografi om Tove Ditlevsen, 25 år efter at han første gang beskæftigede sig med hende. Meget er sket i denne periode med Tove Ditlevsens eftermæle og hendes position i den litterære Danmarkshistorie. I 2004 kom hun ikke med i Kulturkanonen, fordi hun, med kanonformandens ord, nok egnede sig til skolebrug, men ellers ikke var af varig kvalitet. Med Olga Ravns Tove Ditlevsen-udgivelser hos Gyldendal og Sort Samvittigheds behandling af hende har hun fundet en ny generation af læsere, og senest er hendes erindringsbøger, "The Copenhagen Trilogy" udkommet med stor opmærksomhed i udlandet.

I DITLEVSEN - EN BIOGRAFI giver Jens Andersen slip på den andægtighed, som har præget Tove Ditlevsens eftermæle, og lader hende fremstå akkurat så farverig og mangefacetteret som hun faktisk var. Tove skrev autofiktion, længe før ordet var opfundet, og brugte sig selv og sine nærmeste kompromisløst i sin litteratur. Hun havde en paradoksal længsel efter et velordnet, borgerligt familieliv, men formåede aldrig at skabe det selv, og samtidig var det netop, når familielivet brændte sammen, at hun skrev allerbedst. Hun var alle danske kvinders sjælesørger med sin brevkasse i Familie Journalen, hvor hun ofte rådede til at slå sig til tåls med håbløse ægtemænd, på trods af at hun selv lod sig skille fire gange. Tove Ditlevsens livshistorie er til dels tragisk, men hun elskede samtidig at optræde og havde en skarp og grænseoverskridende humor, og i biografien udfoldes denne flamboyante side af hendes person rigtigt for første gang.

Se datoer
Ledige billetter

Strik & Drik

med Christine Feldthaus, Lærke Bagger og gæst Jens Andersen

Næste show

1. okt 2022

Pris

245 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

lørdag • Royal Stage

01.10.2022

Kl. 19:00
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

245 DKK

Dørene åbner

18:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk