De tre medlemmer af SHOOTER GANG er endelig klar med introduktionen af alle tre soloprojekter, som lanceres fra juni måned og løber hen over efteråret 2024! Derfor er bandet endelig klar til at tage på deres næste Danmarksturné i starten af 2025.

SHOOTER GANG består af rapperne Belly, Tan og Dinero – alle tre fra Trillegården i Aarhus V. Siden debuten ”Mask På”, som pt har streamet mere end otte millioner gange, har gruppen sat nye standarder for både musikvideoer og gadelyrik. Netop lyrikken og deres visuelle gengivelse af den verden og virkelighed de lever i, har fra begyndelsen sat gruppen i et kontroversielt lys, især i de lokale medier. Men som Tan siger: ”Da vi voksede op her i Trillegården, var der rockerkrig. Så vi har set en del gennem årene. Vi bruger al vores tid i studiet, så det holder os fra gaden. Men gaden er en del af vores opvækst, og vi er dermed også et talerør på vegne af gaden.”
Den maskerede trio udsendte deres debutalbum ”Alt Har Sin Pris” den 29. april 2022, og den danske hip hop-scene var ikke længere den samme. GAFFA, Soundvenue, Politiken og Berlingske var hurtigt ude og salutere bandets bedrift. De blev udnævnt til Danmarks ubetinget hårdeste gruppe og albummet var intet mindre end en kæntring for hele etablissementet. Ikke siden Den Gale Pose, L.O.C. og Suspekt for to årtier siden forandrede den danske musikscene for altid, har genren kastet et så øredundrende og skelsættende album af sig.
SHOOTER GANG fulgte op på albummet live med den bredest favnende hiphop-turné i mange år herhjemme. 16 koncerter spredt over hele landet. Det er uhørt at se nutidens hiphop-artister tage rundt i hele provinsen og spille den op nedefra, men det er lige netop den arbejdsmoral og dristighed, der kendetegner bandet.
Til foråret 2025 står de endelig klar med både en stribe nye udgivelser, men også live-introduktionen af deres respektive solo-projekter, som trækker i tre forskellige retninger.

Se datoer
Ledige billetter

Shooter Gang

Næste show

6. feb 2025

Pris

200 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

torsdag • Skråen

06.02.2025

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

200 DKK

Dørene åbner

19:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk