Til foråret 2025 kan den danske comedystjerne opleves rundt i det danske land, med hendes nye comedyshow ”Ponydatter”.

Natashas skarpe humor og unikke tilgang til livets absurditeter har gjort hende til en favorit på stand- up-scener, sociale medier og i populære tv-koncepter som Stormester, Forræder og LOL. I 2022 beviste hun sig med sit show ”Ha’ det godt i Natashaland” og er nu atter klar til at indtage hele landet med sit spritnye soloshow, ”Ponydatter”, hvor du kan forvente charme, selvtillid og massere af humor.

Stod det til Natasha Brock blev der lavet et tarotkort der afspejler hendes mål med livet, kortet skulle hedde PONYDATTER. En PONYDATTER er forældrenes favorit, yndlingen der ikke kan gøre noget forkert, datteren der får en pony i fødselsdagsgave, bare fordi. Hun bliver forgudet, og har altid hele familiens opmærksomhed. En PONYDATTERs mål er ikke kun at være favorit hos forældrene, men er hele verdens.
Natasha er vokset op sammen med to ældre søstre, og har som så mange andre kæmpet for forældrenes gunst. Indtil videre har hun dog til gode at få en pony.

Med sit fjerde soloshow retter Natasha blikket indad og forsøger at finde ud af hvordan det kan være, at kampen om at blive yndlingen har fyldt så meget og stadig gøre det. Er det mon muligt at få hjælp fra udefrakommende hjælpemidler til at opnå Ponydatterstatus? Kræver det man er ekstrovert i ascendanten eller kan man trække en federe fremtid i tarotkort? Kan man stadig bede om råd ovenfra, når man muligvis er på dårlig fod med Gud?
Med sjove observationer og anekdoter fører Natasha på charmerende vis publikum gennem showet, der dykker ned i opvæksten som nr. 3, omverdenens til tider urimelige forventninger - og det uundgåelige faktum, at vi alle bliver ældre, og anerkendelsen af at der måske aldrig dukker en pony op.

Natasha siger selv om showet:
”Ponydatter bliver sat sammen af historier og oplevelser fra mit liv, blandet sammen med en god portion ting jeg har læst og lært rundt omkring, men som jeg ikke er helt sikker på jeg 100% har forstået. Derudover bliver det også en ærlig fortælling om gerne at ville være favoritten, ikke kun i familien, men også venner og kollager og folk du lige har mødt, men af en eller anden mærkelig grund gerne vil imponere. Måske du kender den følelse? Ponydatter bliver mit tredje show og jeg glæder mig
virkelig meget til at komme rundt i hele landet og forhåbentlig give folk en ualmindelig sjov aften! ”

Se datoer
Ledige billetter

Natasha Brock

Ponydatter

Næste show

3. maj 2025

Pris

250 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

lørdag • Skråen

03.05.2025

Kl. 19:00
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

250 DKK

Dørene åbner

18:00

Natasha Brock

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk