Det legendariske danske rockband Malurt overraskede alle og blev gendannet til en turné i 2020 " Vi stiller op i Mød mig i Mørket-formation" oplyste Michael Falch, og så gik han og resten af bandet ellers i træningslejr.

 

I februar 2020 spillede de i en helt udsolgt Royal Stage, og Christian Arendt, Pete Repete, Peter Mors og Dia Nielsen og Michael Falch gav en sveddryppende koncert, og viste hvorfor Malurt dengang i 80'erne var landets største rocknavn.

 

Kort tid efter koncerten, blev landet lukket ned og Malurt måtte udskyde resten af deres tour. Heldigvis er Michael Falch og resten af Malurt gjort af et specielt stof, og de insisterede på at udskyde touren til et tidspunkt, hvor publikum kan stå op - det er kun denne ene gang vi kan opleve Malurt, så der skal være fuld drøn på!

 

Derfor kan vi nu præsentere et af landets største rockorkester Malurt i Karolinelund, og I har muligheden for at synge og rocke med til Mød mig i mørket, Superlove, Kold Krig, Lev stærkt og alle de andre.

Se datoer
Ingen datoer fundet

Malurt

Support: Smugler

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Billetter købes i indgangen fra kl. 18

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Billetsalg ved indgangen - Kom i god tid

  Billetter kan kun købes i indgangen, og koster 100 kr.

  Vi sælger billetterne når dørene åbner kl. 18, og vi opfordrer alle til at komme i god tid. Tag gerne kontanter med til at betale i indgangen, det gør det meget hurtigere for alle.

  Vi lukker billetsalget, når der er udsolgt.

  Ved koncerten

  Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.

  Vi tjekker tasker o.lign. ved indgangen og flasker, mad og drikkevarer bliver konfiskeret.

  Der kan betales med dankort ved barerne. Vi anbefaler at man tager kontanter med, da der kan forekomme pres på vore terminaler.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige her.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk