JACOB DINESEN TAGER PÅ TOUR TIL FORÅRET
Han har med kæmpe succes turneret og udgivet musik nonstop siden 2016 og til foråret kan fans se frem til at opleve - eller måske genopleve et af de største fænomener i nyere tid, når Jacob Dinesen besøger syv spillesteder i Danmark

-Jeg glæder mig helt vildt til at komme på tour igen. Efter et stille 2023 med kun syv band-koncerter, kan jeg ikke vente med at vende tilbage til landevejen. Jeg glæder mig til at præsentere det nye album for mit publikum. Min kommende plade bliver noget andet end det jeg har lavet før, så det er klart, at det ikke er uden en vis portion nervøsitet, at det skal præsenteres ude i det ganske danske land.

Jacob Dinesen har både nye sange og fornyet selvindsigt med, når han tager på tour. Han har nemlig brugt det seneste år på at forny og udvikle sig selv og sin sangskrivning i studiet med nye musikalske samarbejdspartnere.

”Sidste år, gik det op for mig, at jeg har udgivet musik og turneret nonstop siden 2016 og vitterligt har fået levet den unge mand ud, som jeg gerne ville være. Jeg hader stagnation, men indså at jeg var nødt til at trække stikket. Det har givet selvindsigt, udvidet min horisont og åbnet døren på klem til det menneske jeg måske i virkeligheden er og til en sangskriver, der nu kan kravle ud under tordenskyen og søge mod lyset.”

Når Jacob Dinesen til foråret tager på tour, bliver det med flere helt nye sange på set-listen. Blandt andet nummeret The Waiting Game ft. stjernefrøet Siné, (release den 8. september).

”’The Waiting Game’ er en sang om selvransagelse, udvikling og kommunikation – eller mangel på samme – i parforholdet. Derfor skulle fortællingen også have et andet perspektiv end bare mit,” fortæller Dinesen og fortsætter: ”Da Siné gik ind og leverede sit fløjlsbløde feminine modspil til min vokals mere aggressive lyd, tillagde hun lige præcis den ekstra dimension til teksten som sangen manglede. Hun er en blændende kunstner og en kæmpe charmer – og jeg er sikker på, vi kommer til at arbejde endnu mere sammen i fremtiden!”

Med mere end 45.000 solgte albums, 36 millioner streams og den ene udsolgte tour efter den anden er talentet, passionen og potentialet til at tage og føle på.

Se datoer
Ledige billetter

Jacob Dinesen

Næste show

12. apr 2024

Pris

350 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

fredag • Royal Stage

12.04.2024

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

350 DKK

Dørene åbner

19:00

Jacob Dinesen - Roll With Me

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Billetsalg ved indgangen - Kom i god tid

  Billetter kan kun købes i indgangen, og koster 100 kr.

  Vi sælger billetterne når dørene åbner kl. 18, og vi opfordrer alle til at komme i god tid. Tag gerne kontanter med til at betale i indgangen, det gør det meget hurtigere for alle.

  Vi lukker billetsalget, når der er udsolgt.

  Ved koncerten

  Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.

  Vi tjekker tasker o.lign. ved indgangen og flasker, mad og drikkevarer bliver konfiskeret.

  Der kan betales med dankort ved barerne. Vi anbefaler at man tager kontanter med, da der kan forekomme pres på vore terminaler.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige her.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk