HEINO HANSENS FØRSTE COMEDY SHOW

Du har med stor sandsynlighed set Heino Hansen på tv-skærmen, de sociale medier eller live i Karolinelund i juli – den herlige komiker er nemlig blevet rasende populær blandt danskerne, blandt andet efter sin deltagelse i tv-programmet Stormester og via sine mange vittige indslag på sociale medier.

I 2021 drager Heino på turné med sit første klassiske standup show nogensinde, der har den passende titel ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”. I showet vil Heino tage publikum med tilbage til den dag, hvor han for første gang opdagede, at han er sjov.

Om showet siger Heino selv:
Den dengang 14-årige Heino skrev en dansk stil - der lagde klassen ned af grin. Fra det sekund vidste jeg, hvad mit liv skulle bruges til. Den danske stil i 8.C på Sct. Jørgens Skole i Næstved, blev altså mit første Comedy Show - og du får i dette show lov at høre opskriften på, hvordan unge Heino udviklede sin alternative hjerne, og måske du får lov at høre min danske stil fra 1998”

Se datoer
Flere datoer

Heino Hansens første comedy show

Næste show

21. jan 2022

Pris

270 DKK

OBS

Billetter købt til shows den 26+27. februar 2021 er flyttet til den 6. november 2021. Billetter købt til shows den 5. marts 2021 er flyttet til den 22. januar 2022. Billetter købt til shows den 30. april 2021 er flyttet til den 21. januar 2022.

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Deltag i facebook begivenheden

Gå til begivenheden

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

fredag • Skråen

21.01.2022

Kl. 19:00
Udsolgt
Type

Siddeplads

Pris

270 DKK

Dørene åbner

18:00

fredag • Skråen

21.01.2022

Kl. 21:30
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

270 DKK

Dørene åbner

21:00

lørdag • Royal Stage

22.01.2022

Kl. 19:00
Udsolgt
Type

Siddeplads

Pris

270 DKK

Dørene åbner

18:00

lørdag • Royal Stage

22.01.2022

Kl. 21:30
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

270 DKK

Dørene åbner

21:00

lørdag • Royal Stage

21.05.2022

Kl. 19:00
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

270 DKK

Dørene åbner

18:00

Heino Hansen - ZULU Comedy Galla 2021

Heino Hansen

Stor selvironi, minutiøs timing og en stærk levering, der får ham til at ramme ple ti enhver forsamling. Heino Hansen har en forkærlighed for det akavede og tåkrummende, og som den efter sigende eneste komiker, der er sluppet godt fra et show for Brøndby Support, er der intet arrangement, der kan knække ham! Som han selv siger: “Det er jeres egen skyld, hvis festen er kedelig. Jeg findes jo!”

Heino Hansen havde sin stand-up debut i 2008 på Bispebjerg Comedy Corner – og han har aldrig set sig tilbage siden! Karrieren tog kometfart for den uddannede bager, da han allerede året efter agerede fast opvarmer for Linda P. til hendes første one-man show, ’Rommen er en tøjte’, på Nørrebro Teater. I 2009 optrådte han ydermere til Zulu Comedy Galla i Operaen, hvor han blev introduceret som et af ’De 3 nye håb’.

Og succesen fortsatte: I 2010 blev Heino både nummer 2 til DM i stand-up og nomineret til Läkerols Talentpris ved Zulu Comedy Galla. I årene efter turnerede han flittigt med Comedy Zoo on Tour, ligesom han deltog i TV 2 Zulus ’Stand-up.dk’ og i samarbejde med komiker Jakob Svendsen lavede showet ’Heino & Jakobs onemanshow’ (2013).

I 2015 blev han for anden gang både publikums favorit og nummer 2 i selve finalen til DM i standup, og året efter turnerede han med sit eget show, ’Heino i Hegnet’, der i al sin enkelhed gik ud på, at både han og publikum skulle drikke sig mere og mere fulde showet igennem. Touren blev komplet udsolgt og af Zulu Comedy Festivals anmelder betegnet som “en kæmpe succes”.

Heino Hansen har også fungeret som tekstforfatter for flere af sine komikerkolleger, blandt andet på Christian Fuhlendorffs sitcom ’Kristian’ (2009) på TV 2 Zulu, og Tobias Dybvads ’Dybvaaaaad!’ (2012-2016) på samme kanal.

Sidst, men alt andet end mindst, har Heino Hansen fra 2010 til 2017 været fast radiovært på The Voice, hvor han blandt andet har huseret i det populære morgenshow ’Chriz & Heino’.

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk