Heino Hansen tager afsked for første gang i nyt one-man show

Da Heino Hansen senest var aktuel med et one-man show, turnerede han landet tyndt med sit ultra-populære ”Heino Hansen’s Første Comedy Show”. Et show der sidenhen sikrede ham prisen som ”ÅRETS KOMIKER” ved ZULU Comedy Galla 2022.

I sin takketale lød det blandt andet:
”Jeg har lavet 141 shows på 10 måneder, og det har været en stor oplevelse. Men jeg vil også sige, at min hjerne er gået lidt i stykker efterfølgende. Det er lidt et chok som komiker at finde ud af, at man kan blive mør på den måde, så jeg er glad for den her pris, for jeg tror faktisk, det var sidste skud, jeg havde i bøssen.”

Salen grinede – men var det en joke?

Efter 15 års intens jagt på drømmen stod han nu der på scenen og takkede alle de vigtigste omkring sig. Pavestolt(!) over at have nået denne store milepæl i sit liv – på toppen af dansk comedy - var der dog en særlig tvivl, der begyndte at spire i ham. I de seneste 3 år har Heino nemlig gemt på en hemmelighed overfor sit publikum.

I 2024 får “Heino Hansen’s Første Afskedsshow” premiere, og vi skulle hilse fra Heino og sige, at det gider du godt at se!
”Det bliver ikke gammel vin på nye flasker. Det bliver ikke engang vin. Hvis det sidste gang var vin, så er det her champagne. Eller i hvert fald som minimum cava. Cava smager ærligt også bedre end champagne – ja du betaler for navnet, hvis man spørger mig. Jeg ved ikke en skid om vin eller pagne. Hvis sidste show var en lager-øl, er det her en porter. En gammel bitter porter, der virkelig hader Knud Brix fra Ekstra Bladet.
Det korte af det lange – jeg er i gang med at udvikle et ambitiøst, modigt, lidt for ærligt – og ikke mindst virkelig sjovt show til jer. Glæder mig til at se jer igen - jeg har savnet jer!”

Nu skal chancen gribes for at opleve et comedy-show af højeste kaliber, når den prisvindende og folkekære Heino endnu en gang vil være at finde på de skrå brædder landet over på sin nye comedy tour.

Se datoer
Flere datoer

Heino Hansens første afskedsshow

Næste show

27. sep 2024

Pris

325 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

fredag • Royal Stage

27.09.2024

Kl. 18:00
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

325 DKK

Dørene åbner

17:00

fredag • Royal Stage

27.09.2024

Kl. 20:30
Ledige billetter
Type

Siddeplads

Pris

325 DKK

Dørene åbner

20:00

Heino Hansen - ZULU Comedy Galla 2021

Heino Hansen

Stor selvironi, minutiøs timing og en stærk levering, der får ham til at ramme plet i enhver forsamling. Heino Hansen har en forkærlighed for det akavede og tåkrummende, og som den efter sigende eneste komiker, der er sluppet godt fra et show for Brøndby Support, er der intet arrangement, der kan knække ham! Som han selv siger: “Det er jeres egen skyld, hvis festen er kedelig. Jeg findes jo!”

Heino Hansen havde sin stand-up debut i 2008 på Bispebjerg Comedy Corner – og han har aldrig set sig tilbage siden! Karrieren tog kometfart for den uddannede bager, da han allerede året efter agerede fast opvarmer for Linda P. til hendes første one-man show, ’Rommen er en tøjte’, på Nørrebro Teater. I 2009 optrådte han ydermere til Zulu Comedy Galla i Operaen, hvor han blev introduceret som et af ’De 3 nye håb’.

Og succesen fortsatte: I 2010 blev Heino både nummer 2 til DM i stand-up og nomineret til Läkerols Talentpris ved Zulu Comedy Galla. I årene efter turnerede han flittigt med Comedy Zoo on Tour, ligesom han deltog i TV 2 Zulus ’Stand-up.dk’ og i samarbejde med komiker Jakob Svendsen lavede showet ’Heino & Jakobs onemanshow’ (2013).

I 2015 blev han for anden gang både publikums favorit og nummer 2 i selve finalen til DM i standup, og året efter turnerede han med sit eget show, ’Heino i Hegnet’, der i al sin enkelhed gik ud på, at både han og publikum skulle drikke sig mere og mere fulde showet igennem. Touren blev komplet udsolgt og af Zulu Comedy Festivals anmelder betegnet som “en kæmpe succes”.

Heino Hansen har også fungeret som tekstforfatter for flere af sine komikerkolleger, blandt andet på Christian Fuhlendorffs sitcom ’Kristian’ (2009) på TV 2 Zulu, og Tobias Dybvads ’Dybvaaaaad!’ (2012-2016) på samme kanal.

Sidst, men alt andet end mindst, har Heino Hansen fra 2010 til 2017 været fast radiovært på The Voice, hvor han blandt andet har huseret i det populære morgenshow ’Chriz & Heino’.

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk