Dodo Gad og Jens Rud (vokal), Anders Valbro (guitar), og Lars Thorup (trommer) er klar til endelig at møde danskerne igen, når de, i oktober og november, åbner dørene for deres
”Vi Gør Det Vi Ka’ Li”-Tour 2021

Og netop det har Dodo & The Dodo’s gjort siden, det legendariske band fra 1986 blev folkeeje med en perlerække af nogle de absolut største danske evergreens – heriblandt ’Vågner i Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’ og ’Sømand Af Verden’ – og som et af de mest eftertragtede livebands.

”Alene det, at vi har været sammen som band i over 35 år må siges at være en bedrift ” siger Dodo Gad med et smil på læben og fortsætter: ”Men det bedste er virkeligheden, at vi har fået lov til at holde den fest sammen med publikum i alle de år! Det har aldrig været sjovere at spille og især spillestederne giver rum til frisætte numrene og skabe en mere pågående og vital nerve. Vi lover at “så længe huset holder” spiller vi de hits som vi selv og folk elsker og de ballader der får rummet til at stå stille . Det er jo den stemning vi længes efter og den stemning der netop kan opstå på spillestederne.”

I løbet af 2020 har man bl.a. kunne opleve Dodo & The Dodo’s i DR2 programmet, ”Her Er Dit Hit”, i ”Fællessang – hver for sig” med Mads Steffensen og senest ved den store Danmarks Indsamling i februar måned. Men lige nu, kan Dodo & The Dodo’s næsten ikke vente med at vende tilbage til spillestederne. Og det er naturligvis med deres altid stærke livemusikere, Søren Skov (Keys), Thomas Fog (bas) klar til endelig igen, at kunne fyre den af live:

“ Vi gør det eneste vi kan og det er heldigvis også det vi bedst kan li’!“

Se datoer
Ingen datoer fundet

Dodo & The Dodos

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Deltag i facebook begivenheden

Gå til begivenheden

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Dodo & The Dodo's - Vågner i natten

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk