AKSGLÆDE GÅR ALL IN I 2022
Den altid finurlige tekstmager og popsmed er klar med de største Aksglæde-koncerter nogensinde! Og så har han også nyt album på vej!

"Min kommende tour hedder ”All In”, for jeg kommer netop til at gå all in på koncerterne. Jeg præsenterer helt nye sange fra min kommende plade, som er i et alternativt lydunivers med tekster, der handler om at gå all in på livet.”

Sådan fortæller Aksglæde om sin kommende tour i marts måned næste år. Og når han går all in på livet og med sin poesi og popmusik, hvorfor så ikke også gå all in på de danske spillesteder! Det er lige netop hvad Aksglæde gør, for med annonceringen af ”ALL IN TOUR 2022”, annoncerer det anmelderroste livenavn samtidig de største Aksglæde-koncerter til dato:

”Vi har hævet barren, og jeg har også sammensat det allerbedste band. Og udover de nye, spiller vi selvfølgelig alle mine gamle sange. Det bliver en dansefest – og jeg glæder mig helt vildt."

Aksglæde er nærmest blevet synonym for altid smittende, spillevende livekoncerter, hvor de lyriske popperler og fængende melodier finder vej helt udover scenekanten til både bankende hjerter og rytmen i fødderne.

Selv, kalder Aksglæde sin musik for ”digte, du kan danse til” – og de reflekterende tekster med et drømmende, nostalgisk lydbillede har været med sangskriveren lige siden den selvbetitlede debut-EP i 2016.

Sidste efterår albumdebuterede Aksglæde med, ’Ting Ændrer Sig’, som bl.a. blev udvalgt af Soundvenue som et af tidens vigtigste udgivelser og som ifølge GAFFA var ”en smuk og fængende skildring af, hvordan opbruddene i livet som 29-årig ser ud.”

At der er noget på spil i den unge musikers liv, der altså har sit andet album på vej, vidner titlen på den netop udsendte albumforløber, ’10-meteren’, om. Og selvom der er langt ned, står Aksglæde klar til at tage springet!

Se datoer
Ingen datoer fundet

Aksglæde

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Deltag i facebook begivenheden

Gå til begivenheden

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Aksglæde - Næste Sommer

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk