Costa Del Nordkraft

Costa Del Nordkraft

Bare tæer i strandsand, lyden af bølgeskvulp, sus i palmerne, varme, læ og tørvejr, is til børnene og et køligt glas i hånden.

Lyder det som den perfekte sommer? Så skal du besøge Kedelhallen i Nordkraft, som i 5 uger omdannes til "Costa Del Nordkraft", en indendørs sandstrand med strandmøbler, og legetøj til børnene. På stranden indbyder Nordkraft Event, Skråen, Azzurra, Biffen  m.fl. til oplevelser og aktiviteter for hele familien om dagen, og spændende events for unge og voksne om aftenen.

COMEDY BEACHCLUB

COMEDY

Alle Lørdage 7. juli - 4. aug. kl. 21 - Fri Entre

Vi fortsætter succesen når Skråen igen byder velkommen til Comedy Beachclub med impro-comedy og stærke navne fra dansk stand-ups spirende vækstlag.

Du kan bl.a. opleve Danmarks sjoveste håndværker Jimmy Lauridsen, komikeren med de fedtede brilleglas Hjalte Rytter, high speed comedy med aalborgensiske Christian Bols og Den Sorte Kyllings improshow der har kørt på Skråen med stor succes de seneste sæsoner. 

20/7 Christian Bols, Jes Busk, Jimmy Lauridsen

27/7 Christian Bols, Hjalte Rytter, Lasse Madsen

3/8 Den Sorte Kyllings Improshow

10/8  Jes Busk, Hjalte Rytter, Sebastian Rasmussen

 

Kom tidligt og få en god plads. Der er fri entré og kolde drinks i baren. Drikkevarer må ikke medbringes.

SONGWRITTERS BEACHCLUB

SONGWRITTERS BEACHCLUB

Alle Onsdage 4. juli - 1. aug. kl. 21 - Fri Entre

Over 4 onsdage præsenterer Costa Del Nordkraft 4 singer/songwriter aftener med spændende nordjyske navne. Du kan bl.a. høre årets Nordjyske Songwriter Sili , den tidligere vinder Ginne Marker og deltagere fra dette års Band Battle SIRO, Distractions og Lasse Børgesen.

 

17/7 Lausen, Sili

24/7 SIRO, Distractions

31/7  Rikke Thomsen, Lasse Børgesen

07/8  Mari, Ginne Marker

 

Kom tidligt og få en god plads. Der er fri entré og kolde drinks i baren. Drikkevarer må ikke medbringes.

SOLNEDGANGSFILM

SOLNEDGANGSFILM

Alle torsdage fra 18. juli til 8. august kl. 21.30

18/17 kl. 21.30 Don't Worry, He Won't Get Far on Foot
”Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot” er baseret på den sande historie om tegneren John Callahan og er et rørende og humori-stisk drama om livets krumspring og kunstens helbredende kraft. Instrueret af Oscar-nominerede Gus van Sant (Good Will Hunting, Milk) og med en ekstremt vel-spillende Joaquin Phoenix. Desuden med-virker Rooney Mara, Jonah Hill, Jack Black, Udo Kier og musikerne Beth Ditto (Gossip) og Kim Gordon (Sonic Youth).

25/7 kl. 21.30 Blackkklansman
Spike Lee sætter tænderne i den sande historie om Ron Stallworth, som trods sin hudfarve blev medlem af Ku Klux Klan (og som den dag i dag bærer medlemskort til KKK). Hvis ikke det var sandt, ville det have været en vittighed, og netop denne spænding mellem det komiske og det dramatiske er filmens spillerum. I hovedrollen ses John David Washington, der debuterede som 6-årig i Spike Lees ”Malcolm X”, mens Topher Grace spiller David Duke og Adam Driver politikollegaen Flip. Også skuespilleren og borgerretsaktivisten Harry Bellafonte har en lille rolle.

1/8 kl. 21.30 Mine aftener i Paradis
Salvatore med kælenavnet "Toto" (Salvatore Cascio), deler sin tid mellem kirken, hvor han er alterdreng, og så biografen. Hele magien i "Paradiso" fortryller drengen, ikke kun selve filmene og biografsalen, men også operatørrummet med troldmanden Alfredo: Billederne, de mange spændende verdener og historier - og så ikke mindst alle de "forbudte" scener, som byens selvbestaltede og almægtige censor, den lokale præst, forlanger fjernet fra filmene. De forbudte kys...
Da Toto bliver større, bliver han selv operatør og assisteres fortsat af Alfredo, som lærer ham om livet. Efter en kærlighedsaffære med den lokale bankdirektørs datter rejser den unge Toto fra byen og først mere end tyve år senere vender han tilbage...

8/8 kl. 21.30 Pulp Fiction
25-års-jubilaren ’Pulp Fiction’ placerede Tarantino som Hollywoods nye vidunderdreng. Selvom volden spiller en hovedrolle i filmen, distanceres alvoren samtidig af en livgivende humor. Replikudvekslingerne mellem de filosofiske gangstere er ubetalelige i deres absurditet, og filmens energi er overvældende. Blandt Travolta, Jackson, Willis og Thurmans stjernepræstationer hæver Harvey Keitel sig fornemt i rollen som den professionelle clean-up man, der bliver hidkaldt efter et uheldigt mord. 
 

Baren åbner 20.30 ved Solnedgangsfilm. Mad og drikke må ikke medbringes.

Arrangør: Biffen

Alle Onsdage og Lørdage kl. 20 - 21
HAPPY HOUR i BEACH-BAREN
Sommerdrinks og dagens øl til Happy Hour priser.

Alle Onsdage og Lørdage kl. 17
SKATTEJAGT for mindre børn 
Hver onsdag og lørdag er der gravet skatte ned i sandet.
Hvem finder et gavekort på en is eller på et badedyr?

Nyeste tilføjede
04 apr.
03 apr.
28 mar.
27 mar.
Se flere nyheder