Lars Lilholt Band

LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har de hver sommer turneret ..og igen i 2020 vil Lars Lilholt Band tage rundt i Danmark.
Det otte mand store orkester, der altid er en solid og meget velspillende maskine, vil igen være medvirkende til at Lilholts stærke repertoire, kommer ”ud over kanten” og skabe en fest af de store. 

 

Der var rekordmange publikummer til koncerten i Skovdalen sidste år. En fantastisk bedrift der helt sikket skyldes at Lars Lilholt Band altid leverer en enestående og medrivende koncert, men også at Lars Lilholt Band aldrig er stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Det er netop derfor at de år efter år kan trække stort publikum, og med over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner også bandets popularitet. 

 

I sætlisten finder man altid sange fra Lilholts efterhånden meget store bagkatalog  som Den Hvide Dværg, Cafe Måneskin, Kald det kærlighed og Onkel Christian ! 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

07/08/20 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 250,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åber: kl. 18.30

Koncerten starter: kl. 20.00

 

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.

 

Arrangør: RIM

Salsplan

Se salsplan