SHU-BI-NYT:
IKONISK ALBUM GENOPSTÅR – LIVE

Når Shu-bi-dua 2.0 i foråret 2025 drager på danmarksturné, venter der fansene en helt særlig oplevelse

Af Shu-bi-dua 2.0
Hvis du har fulgt Shu-bi-duas albumudgivelser gennem det seneste halve århundrede, banker dit hjerte måske lidt ekstra hårdt for en enkelt af udgivelserne. Måske er det 3’eren med ’Hvalborg’, måske er det 5’eren med ’Den Røde Tråd’. 9’eren med ’Askepot’ eller 13’eren med ’Sexchikane’? For mange Shu-bi-dua-fans vil det være som at vælge mellem sine egne børn, men det er ikke desto mindre, hvad medlemmerne af det nuværende Shu-bi-dua 2.0 har skullet – vælge mellem sine egne børn. I hvert fald i albummæssig forstand.

For når bandet drager på turné i foråret 2025, har de udvalgt ét særligt album, der vil blive opført i sin helhed. Valget af album er efter længere tids votering internt i Shu-bi-dua 2.0 faldet på udgivelsen Shu-bi-dua 4 fra 1977, der indeholder numre som ’Vuffeli-vov’, ’McArine’, ’Sommergryder’, ’Mig og så Harry’ og ’Nappa og Nylon’.
”Det er en helt ny ting for os at spille et album i sin helhed til en koncert, men da først idéen var opstået, var vi fast besluttede. Så handlede det blot om, hvilket album det skulle være,” fortæller guitarist og Shu-bi-dua-stifter Michael Hardinger.

Forsanger Jørgen Thorup fortsætter:
”Under vores koncerter kan vi godt mærke, hvilke sange publikum er ekstra glade for, men det er lidt sværere at vide, hvilket album i sin helhed fansene foretrækker. Da vi satte os ned og kiggede pladerne igennem, nummer for nummer, blev vi dog ret hurtigt enige om, at Shu-bi-dua 4 skulle være albummet, der skal live-opføres på vores forårsturné i 2025.”
Shu-bi-dua 4 er et af de bedst sælgende album i danmarkshistorien, og i alt er der blevet langet 450.000 eksemplarer af den ikoniske skive over diskene herhjemme.

Forårsturnéen 2025 bliver opbygget på den måde, at første afdeling bliver albummet Shu-bi-dua 4 i sin fulde længde, mens den efter pausen står på greatest hits i én, lang køre.
”Vi glæder os til at sende vores publikum på en tidsrejse tilbage til 1977. Hvem skulle dengang have forestillet sig, at vi stadig langt inde i det 21. århundrede ville synge om en hund med fire poter og en hundej med hår på,” lyder det med et grin fra bassist Kim Daugaard.
Forårsturnéen 2025 bliver skudt i gang med en koncert 21. marts i Galaksen i Værløse, mens den sidste af forårets 13 shows løber af stablen på Stars i Vordingborg.

Se datoer
Ledige billetter

Shu-Bia-Dua 2.0

Næste show

4. apr 2025

Pris

300 DKK

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

fredag • Skråen

04.04.2025

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

300 DKK

Dørene åbner

19:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk