Hilsen fra Martin & Rasmus:

Hvad så, kan I mærke det? Er I klar? Nu er vi fandme klar! Men så alligevel ikke.
Eller vi havde vel nok det bedste show klar til alle jer, men så kom der en skruebold, vi ikke kunne slå. Vild med Dans.
Martin har fået den kæmpe ære og mulighed at være vært med Vild med Dans, som har været hans drøm, siden han dansede hardstyle til halbal på Sydfyn. Så det er han selvfølgelig nødt til at sige ja til!
Det er jo lykkelige omstændigheder det hele, men desværre bliver det svært for Martin at præsentere en salsa og samtidig stå og pifte på scenen i Ringsted på samme tid. Eller at stå i Aarhus og lave en sketch, mens han også skal stå og interviewe et par, der lige har danset.
Med andre ord: Det kan ikke lade sig gøre. Så derfor udskyder vi vores show til foråret, hvor dans og drømme ikke kommer i vejen for vores fælles store drøm. At lave vores show “Vil I se vores smukke navler”.
Rasmus har ikke fået nogle muligheder eller tilbud og er ret meget status quo.
Om det udtaler Rasmus:
“Jeg var ikke glad på Martins vegne, men vidste godt, at jeg nok var for grim til at stå ved siden af Sarah Grünewald, så der er no hard feelings. Jeg er cool. Jeg er SÅ cool”.
Så til alle jer, der har købt billetter - hold for helvede fast i dem, for vi har et meget dejligt, men også elendigt show til jer, som vi gerne vil vise jer i det nye år!

 

 

Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge kender du højst sandsynligt fra Instagram, hvor de gennem de seneste par år har bidraget til den danske comedybranche med en nyskabende, unik og uforudsigelig stil og tone.

De har nu valgt at tage springet ud gennem telefonens skærm og debuterer med et comedyshow, som du aldrig har set før. Forestil dig en pose Lossepladsen - men bare uden alle de bolsjer du kender og elsker! De leverer et ærligt show, hvor de fra start er enige om én ting: De er ved at blive for gamle til at være på Instagram, så hvad så nu?

Showet “Vil I se vores smukke navler” er et stykke med alt godt fra underholdningsbranchen, hvor Martin og Rasmus med enormt dårlig timing afprøver både nye og gamle formater, som vi alle kender og ikke kender endnu. Se showet som et jobtræningsevent, hvor du som publikum både vil være tilskuer og dommer over, hvad Martin og Rasmus skal lave efter, de har drejet deres Instagram-nøgler om.

Martin og Rasmus siger selv om showet: “Vi er ikke klar.”

Se datoer
Ingen datoer fundet

Martin Johannes Larsen & Rasmus Wallbridge

Vil I se vores smukke navler

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk