Billetterne til Lasse Skrivers første koncert på Ideal Bar i VEGA blev revet væk på få timer.

Nu er det unge talent klar med koncerter landet over.

Siden Lasse Skriver tonede frem på skærmen i årets udgave af X-factor, er hans popularitet vokset med rekordfart, og til december er den syngende tømrerlærling klar, med det alle har gået og ventet på; sin første turné rundt i landet, der bringer ham til København, Aarhus, Aalborg, Odense og hjembyen Vejle.

Lasse Skriver skrev allerede kontrakt med Sony efter den første bootcamp i X-factor, og hans første single, et cover af George Ezras’s ”Budapest”, udkom i februar og fik med lynets hast over 1,5 millioner streams, en lun og vedvarende plads i Spotify top 20, og hans følgerskare på både Instagram og TikTok eksploderede. Lasse har netop fulgt op med sine nye single ”Like it”, som hurtigt røg i top 5 på Spotify.

Lasse Skrivers vej til musikken har været intet mindre end unik og samtidig inspirerende for mange mennesker, der befinder sig det samme sted i livet som Lasse selv – en overgangsfase, hvor man ikke blot finder sig selv, men også den vej man vil tage livet med på. At gå den ene dag fra at være en ellers helt normal 18-årig mand, i gang med at tage sin tømreruddannelse, til at sidde i et professionelt indspilningsstudie i Stockholm og lave musik.
Ambitionen, om at kunne leve af musikken, er et klart mål for Lasse. At kunne følge sine drømme og leve af sin passion. Det er noget, mange unge kan relatere til og forhåbentligt lade sig inspirere af, når de hører hans musik. Lasse er i hvert fald klar til at tage det næste store skridt fremad i sin musikkarriere, der netop kun lige er begyndt.

Lasse stjal alles hjerter på skærmen, og til vinter stjæler han dem live i hele landet, når han tager på sin første tour.

Kristofer Greczula
Med debutalbummet "Live and Let Live" præsenterede den stigende stjerne Kristofer Greczula sig selv. Følelsesrækken var bred: Fra den euforiske livsglæde i titelnummeret, via det indadvendte, dybt rørende "Leaving You For Another" til balladen "Hold My Heart", hvor Greczula fortolkede Björn Skifs monsterhit "Håll mitt hjärta" - for første gang i en engelsk oversættelse. Påvirkninger blev hentet fra ikoner som Prince og David Bowie, men slutresultatet blev et moderne album, midt på dagen og accentueret af kunstnerens ekstravagante visuelle udtryk.

Optrædener på Allsång på Skansen og Grammis-gallaen, en række hyppigt snurrende radiosingler og en lang svensk turné (blandt andet som støtte til Mando Diao) etablerede Kristofer Greczula som både en stor hitmager og en overbevisende liveartist. Koncert for koncert, sang for sang, blev der skabt bånd til en voksende skare af tryllebundne lyttere.

- Der er mange følelser på pladen. Ligesom i livet går det op og ned, og det er sådan, jeg vil have det også til mine livekoncerter. Man skal både være enormt glad, men man skal også have lov til at lande og være ked af det. Alle følelser skal have deres plads, siger kunstneren.

I løbet af efteråret er Kristofer Greczula aktuel med ny musik og en række velvalgte kunstarter.

Se datoer
Ingen datoer fundet

Lasse Skriver

Support: Kristofer Greczula (SE)

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Lasse Skriver - Like It

Skråen By Night - Torsdag/Vincent Wood

Der er fri entré til Skråen By Night kl. 22 for gæster til Lasse Skriver
Læs mere

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk