Sommerturné 2023

Hvad har sangerne Malene Mailand og Lærke Lilholt samt fløjtenisten Mads Kjøller Henningsen tilfælles? Jo - De er alle en del af Lars Lilholts turnerende liveband, og de er alle sammen født i årene efter bandet blev startet. Et årige Eddi Jarl var lige begyndt at stavre rundt, og treårige Anders Bækgaard skulle starte i børnehave. Otte årige Kristian Fogh gik dog i første klasse og havde allerede spillet klaver et par år, da Lars Lilholt Band blev startet i januar 1983 og havde sin første koncert samme måned på Sysseltinget i Hjørring. Kun Gert Vincent og Lars selv er tilbage fra det oprindelige line up.

Lars Lilholt Band har altid været rammen omkring live-udgaverne af Lars Lilholts utallige sange, og mange mange musikere m/k har gennem årene været en del af live-orkestret Lars Lilholt Band.

På denne sommers turne fejrer vi orkestrets sejlivethed, dets evne til hele tiden at forny sit udtryk. Med rødder dybt nede i folkemusikken, men samtidig med de vinger som pop, rock og verdensmusik giver. Lars har altid sagt at han har et folk/rock band med klare referencer til stilartens pionerer da folkemusikken blev elektrisk sidst i 60 ́erne, Bob Dylan and the Band, The Byrds, Jethro Tull og Fairport Convention.

Lars Lilholt Band har gennem tiden spillet på alle landets festivaler. Roskilde, Smukfest, Midtfyn, Jelling, Samsø – you name it, samt i hver eneste by i hele landet. Så det er ikke noget nyt at Lilholt kommer til byen, - mange steder er det en årelang tradition. Publikum til bandets koncerter tæller nogle gange fire generationer, ja familien Danmark i ordets bedste betydning. Det er vel kun salig Kim Larsen der ellers har favnet så bredt.
En ting er sikkert, der sker altid noget nyt. Orkestret holdes levende af nysgerrighed efter hele tiden at prøve nye grænser af, og udover den traditionelle rockbesætning at benytte sig af et hav af forskellige instrumenter. Det eneste sikre er vel kun at Kald det kærlighed, Onkel Christian og Den hvide Dværg altid ånder i sætlisterne.

Orkestret er velspillende som aldrig før efter coronastrabadserne og forsangerens kræftsygdom forrige vinter. Lars rejste sig heldigvis som en fugl Fønix, og sommerturen er et triumftog.
Så glæd jer til sommerturen 2023 med Lars Lilholt Band version 4.0

Lars Lilholt: vokal, violin, guitar
Gert Vincent: guitar, vokal
Kristian Fogh: keyboards, harmonika, vokal
Eddi Jarl: trommer: vokal
Anders Bækgaard: bas, vokal
Mads Kjøller Henningsen: fløjte, drejelire, sækkepibe, vokal Lærke Lilholt: vokal
Malene Mailand: vokal

Se datoer
Ledige billetter

Lars Lilholt Band

Næste show

5. aug 2023

Pris

295 DKK

Arrangør: RIM

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

lørdag • Skovdalen

05.08.2023

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

295 DKK

Dørene åbner

18:00

Lars Lilholt Band - Den hvide dværg

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbner kl. 18.

  Vi opfordrer alle til at komme i god tid for at hindre unødig kø i indgangen.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Ved Koncerten

  Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.

  Vi tjekker tasker o.lign. ved indgangen og flasker, mad og drikkevarer bliver konfiskeret.

  Der kan betales med dankort ved barerne. Vi anbefaler at man tager kontanter med, da der kan forekomme pres på vore terminaler.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO her.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk