Ganger har med deres to album ’Mørk’ (2019) og ’Tro’ (2020), indtaget den danske musikscene med et gennemført unikt univers, vokalharmonier fra en anden planet, kæmpe hooks, lyrisk topniveau og en ekstrem kunstnerisk integritet. Ganger er sin egen og har gennem deres koncerter på landets største scener og både imødekommende og eksperimenterende albums rykket på forståelsen af popmusik anno 2022.
Nu er de aktuelle med singlen ’Hugo’, der tager bandets lyd til et helt nyt niveau og imødekommer de høje forventninger der er til bandet og deres tredje album ‘Pisk’ (2023).

’Mørk’ og ’Tro’ var de første to dele af bandets planlagt ’Mørktropisk’- trilogi. Begge album blev modtaget meget positivt af et samlet anmelderkorps, med fremragende anmeldelser, bl.a. topkarakter med 6 stjerner i GAFFA og årets danske album 2020 i Soundvenue. Tilsammen har de to album høstet seks Steppeulven statuetter og til P3 Guld 2020 optrådte de med publikumsfavoritten ’Pumper Mama’ og hittet ’Bye Bye’ i en magtdemonstration og satte en tyk streg under hypen og opmærksomheden bandet har krævet. De vandt fortjent P3 Guld Talentprisen.

Ganger er lykkedes med at bringe deres gennemførte univers til live på landets festivaler og spillesteder hvor de har spillet en række udsolgte koncerter og også her modtaget topanmeldelser hele vejen rundt. Bandet sluttede deres ’Tro’-turné af på magisk vis i et udsolgt Operaen i København.

Forventningerne er naturligt store til bandet, der kommer tilbage med ny musik og koncerter i 2023.

Se datoer
Ingen datoer fundet

Ganger

Næste show
Ikke fundet
Pris
Ikke fundet

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Ingen datoer fundet

Ganger - Styrke

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk