Her godt tre år efter Fyr og Flamme brød igennem lydmuren, må selv den mest korsarmede dansehader nok slutte fred med Laurits og Jespers ekstremt smittende musikunivers. Der findes ingen creme mod den kløe Fyr Og Flamme spreder i rastløse dansefødder, og den simpleste kur er at møve sig foran til et farvebad af guldstøv og glittertårer i selskab med drengene og deres altid oplagte orkester.

2023 blev rundet fornemt af med to singler, et udsolgt juleshow og en flot TV-optræden. Speederen bliver på ingen måde sluppet ind i 2024 som bliver året for bandets længe ventede opfølger til debuten der rummede singler som Kamæleon, Menneskeforbruger og Melodi Grand Prix-vinderen Øve Os På Hinanden. Laurits og Jesper genbesøger i øvrigt Grand Prix-universet som værter for et veloplagt optaktsprogram hvor de 8 deltagere præsenteres. Med andre ord er der ganske massiv damp fra Fyr Og Flammes kedler disse dage.

Hermed er Fyr Og Flamme så klar til at annoncere årets festligste efterårsturné, “FyrOg Flamme Løber Hjemmefra”! Allerede fra september vil det være muligt at opleve et fyrværkeri af musik og dans i 8 byer riget over. Om tunéen fortæller bandet:

”Det kunne lyde som titlen på en bog om en løbsk væddeløbshest. Men nej, det er navnet på Fyr og Flammes efterårsturne. 2024 bliver året for den længe ventede opfølger til debutudgivelsen og til efteråret kan man høre de nye ørehængere i tæt pardans med deres gennemtestede evergreens. Koncerten bliver på samme tid vildere og mere intim end hvad vi hidtil har kunnet forvente. Laurits, Jesper og deres skarpe orkester står allerede og skraber utålmodigt med hovene i startbåsene. Lad starten gå.”

Fyr Og Flamme tilfører noget friskhed, charme og ikke mindst melodier, man kan synge med på til dansk musik. Musikken tager afsæt i en nysgerrighed på alle tiders bedste pop- og dansemusik.

KRYD

Frøene til KRYD blev sået i 2018, da Anne Sofie, Signe og Viktoria mødte hinanden på Oure Højskole. Intentionen for alle tre piger var i virkeligheden at udvikle hver sit personlige musikalske potentiale gennem sang og sangskrivning. Men de opdagede hurtigt, hvordan de fleste på musiklinjen bare gerne ville synge, så de greb selv deres instrumenter og besluttede sig for at akkompagnere dem selv. Og her opstod magien.

 

Bandet havde et ønske om at udvide gruppen med et fjerde medlem, så de sendte et open-call ud til landets syngende og spillende kvinder, og modtog 50 ansøgninger. Her dukkede KRYDs fjerde medlem, Maria, op, og bandkonstellationen blev fuldendt.

 

På livescenen er KRYDs setup fyldt med harmonier, masser af selvtillid og attitude. Alle fire medlemmer både synger og spiller instrumenter, og bandet har allerede live-erfaring med sig og kan blandt andet skrive på CV’et at have været support-act til koncerter med Dayyani og Blæst.

 

Musikalske referencepunkter er artister som Molly Sanden, Haim, Taylor Swift, Shit & Chanel og Holly Humberstone.

Se datoer
Ledige billetter

Fyr & Flamme

Løber hjemmefra

Næste show

21. sep 2024

Pris

275 DKK

Support: Kryd

Skråen i Nordkraft

Kjellerups Torv 5
9000 Aalborg
Se på Google Maps

Deltag i facebook begivenheden

Gå til begivenheden

Vigtige praktiske informationer til arrangementet

Læs mere

Datoer

Fyr & Flamme Skraaen Aalborg
lørdag • Skråen

21.09.2024

Kl. 20:00
Ledige billetter
Type

Ståplads

Pris

275 DKK

Dørene åbner

19:00

Andre arrangementer lige nu

Nyt fra Skråen

Hold dig opdateret.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

  Besøg vores Facebook

  Praktiske informationer

  Kom i god tid

  Dørene åbnes typisk 1 time før koncerten eller showet - tjek din billet her står info, ligesom de også står under det enkelte arrangement.

  Ved siddepladser gælder "først til mølle" princippet, med mindre det er nummererede siddepladser. Er I flere der skal sidde sammen er det derfor en god ide at komme i god tid, hvilket vil sige når dørene åbnes.

  Der er altid begrænsede siddepladser, også ved ståkoncerter. Her gælder også "først til mølle" princippet.

  Skråen bestræber sig altid på at starte koncerten til tiden.

  Hav din billet klar

  Vi scanner billetten i indgangen – så hav venligst din billet klar.

  Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet.

  Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken – så er den nemmere at scanne. Hvis din telefons skærm er i stykker, kan det give problemer med at scanne billetten, så print venligst din billet, hvis din skærm er i stykker.

  Vi kan ikke scanne et printscreen af din billet, så download det i stedet for.

  Har du flere spørgsmål

  Har du spørgsmål til parkering, ledsagerordning eller andet, kan du sikkert finde svaret under INFO lige herunder.

  Ellers er du velkommen til at skrive til billetsalg@skraaen.dk