Spleen United

Koncerten  er flyttet til den 27. december 2020
 
Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.
Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.
Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag og onsdag kl. 16 - 18 (se info om billetsalg her)
Billetter refunderes frem til den 27. maj


Det trak store overskrifter, da Roskilde Festivallen i april 2019 offentliggjorde, at Spleen United efter 6 års tavshed genopstår til sommer på festivallens næstestørste scene, Arena. Spleen United fortsatte med to efterårskoncerter i KBH og Aarhus. Da de besøgte Aarhus var Gaffa's anmelder tilstede og han hørte et Spleen United der er stærkt tilbage i toppen af dansk elektrorock med en femstjernet koncert. 

 

Heldigvis er flere byer blevet tilføjet, herunder Aalborg hvor Spleen United spiller på Skråen den 19. marts.

 

Spleen United blev dannet i Aarhus i 2003 og har udgivet tre roste og velsælgende albums. Debuten ’Godspeed Into The Mainstream’ (2006) solgte guld, opfølgeren ’Neanderthal’ (2008) gik direkte ind som #1 på den officielle danske salgsliste og har ligeledes solgt guld, mens bandets tredje album ’School Of Euphoria’ (2012) modtog både en DMA statuette og en Gaffa Award

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

27/12/20 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 295,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan