Scarlet Pleasure - OBS koncert flyttes til 10-12-21

Forårstour 2020

Grundet COVID-19 flyttes koncerten med Scarlet Pleasure den 11-2-21 på Skråen kl. 18.30 og 21.30 til den 10. December 2021 kl. 20.
Samtidig laves koncerten om til en ståkoncert

Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag, onsdag og fredag kl. 15 – 17

Billetter refunderes frem til den 2. Marts 2021


Som følge af restriktionerne ved afholdelse af arrangementer under COVID-19, SKAL koncerten være med siddepladser og Skråen må ikke lukke det antal gæster ind, der har købt billet til Scarlet Pleasure.
 
Heldigvis er Scarlet Plesaure indstillet på at optræde to gange samme dag. Dermed kan vi dele koncerten i to, så alle der har købt en billet kan komme til koncerten og vi undgår en aflysning.
 

Derfor afvikles der to koncerter samme dag, en kl. 18.30 og en kl. 21.00.


Har du købt din billet gennem Billetlugen får du automatisk besked på hvilket tidspunkt din billet er flyttet til.


Har du købt din billet i Skråens billetsalg eller Salling og har du ikke fået besked, så er din billet flyttet til kl. 21.

 
Møder du op til et andet tidspunkt vil scanneren afvise din billet. Koncerten er med unummererede siddepladser, og der er plads til at man kan sidde med den nødvendige afstand.
 
Vi er rigtig taknemmelige for, at det med Scarlet Plesaure's hjælp er muligt for at alle kan komme til koncerten.
Vi takker på forhånd for din forståelse for, at det har været nødvendigt at flytte koncerttidspunktet, og glæder os til at se dig  på Skråen.


SCARLET PLEASURE ANNONCERER LANDSDÆKKENDE FORÅRSTOUR

I 2020 Scarlet Pleasure har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Bandet har flere udsolgte Danmarksturnéer bag sig og har indtaget både Orange Scene, Grøn Koncert og nogle af Danmarks største
arenaer med deres solide hitparade og et altid medrivende liveshow.

I foråret 2020 tager Scarlet Pleasure forbi landets fire største byer med deres imponerende bagkatalog af ørehængende pophits og dansevenlige rytmer Med hits som ’Deja Vu’, ’Limbo’, ’Heat’, ’Windy’ og senest ’Good Together’, ’What A Life’ og ‘24/7’, er den unge trio, bestae̊ nde af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone, et af tidens største og mest progressive popnavne. Deres musik fangede for alvor danskernes opmærksomhed i 2017 – et år der også bød på statuetter ved både DMA, P3 Guld, GAFFA Prisen og Zulu Awards.

Scarlet Pleasure har i år ikke spillet deres egne koncerter, men har kun været af finde på sommerens festivalprogrammer, men i 2020 er det igen tid til komme ud på de danske landeveje. Til april giver bandet fire koncerter i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og i den nyrestaurerede Falkoner Salen i København.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

10/12/21 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 325,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes kl. 17:30

Koncerten starter kl. 18:30

Dørene åbnes kl. 20.30
Koncerten starter kl. 21.00

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan