Scarlet Pleasure

Forårstour 2020

Koncerten er flyttet til den 11. februar 2021.

Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.


Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag og onsdag kl. 16 - 18 (se info om billetsalg her)


SCARLET PLEASURE ANNONCERER LANDSDÆKKENDE FORÅRSTOUR

I 2020 Scarlet Pleasure har i løbet af de seneste år cementeret deres navn, som et af de absolut største på den danske livescene. Bandet har flere udsolgte Danmarksturnéer bag sig og har indtaget både Orange Scene, Grøn Koncert og nogle af Danmarks største
arenaer med deres solide hitparade og et altid medrivende liveshow.

I foråret 2020 tager Scarlet Pleasure forbi landets fire største byer med deres imponerende bagkatalog af ørehængende pophits og dansevenlige rytmer Med hits som ’Deja Vu’, ’Limbo’, ’Heat’, ’Windy’ og senest ’Good Together’, ’What A Life’ og ‘24/7’, er den unge trio, bestae̊ nde af Emil Goll, Joachim Dencker og Alexander Malone, et af tidens største og mest progressive popnavne. Deres musik fangede for alvor danskernes opmærksomhed i 2017 – et år der også bød på statuetter ved både DMA, P3 Guld, GAFFA Prisen og Zulu Awards.

Scarlet Pleasure har i år ikke spillet deres egne koncerter, men har kun været af finde på sommerens festivalprogrammer, men i 2020 er det igen tid til komme ud på de danske landeveje. Til april giver bandet fire koncerter i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og i den nyrestaurerede Falkoner Salen i København.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

11/02/21 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 325,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes kl. 19:00

Koncerten starter kl. 20:00

 

Billetsalget starter 29. aug. kl. 10

Salsplan

Se salsplan