Queen Machine + Dodo & The Dodos

I 10 år har Queen Machine begejstret fans med storslåede og medrivende koncerter - helt i Queens ånd. Skråen har præsenteret  Queen Machine flere gange i Royal Stage og til Fredagsfesten. De har hver gang solgt ud og hver gang leveret en koncertoplevelse fuld af dedikation til Queen og Freddy Mercurys store musikalske arv. 

 

Nu er turen kommet til Skovdalen , og publikum kan godt glæde sig til Queen Machine i det helt store format og til udødelige hits som We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love og mange andre.

 

Inden Queen Machine går på scenen er der også rig mulighed for at synge med på utallige store hits som "Vågner i natten", "Sømand af verden", "Vi gør det vi ka' li", "Lev livet nu" og "Pigen med det røde hår" når Dodo & The Dodos en af Dansk pops ypperste ambassadører går på scenen.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

21/08/20 kl. 20:00 Udsolgt

Pris

Ståpladser 250,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncert: kl. 20.00

 

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.

Arrangør: Musikkens Venner

Salsplan

Se salsplan