Queen Machine 2020 - OBS koncert kl. 18.30 og kl. 21

Queen Machine holder koncert kl. 18.30 og 21 
Julefrokostbuffet er aflyst - alle billetter der er inkl. julefrokostbuffet refunderes. 

Som følge af restriktionerne ved afholdelse af arrangementer under COVID-19, SKAL koncerten være med siddepladser og Skråen må ikke lukke det antal gæster ind, der har købt billet til Queen Machine.

Heldigvis er Queen Machine indstillet på at optræde to gange samme dag. Dermed kan vi dele koncerten i to, så alle der har købt en billet kan komme til koncerten og vi undgår en aflysning.


Derfor afvikles der to koncerter samme dag, en kl. 18.30 og en kl. 21.00.


Har du købt din billet gennem Billetlugen får du automatisk besked på hvilket tidspunkt din billet er flyttet til.


Har du købt din billet i Skråens billetsalg eller Salling og har du ikke fået besked, så er din billet flyttet til kl. 21.

Møder du op til et andet tidspunkt vil scanneren afvise din billet. Koncerten er med unummererede siddepladser, og der er plads til at man kan sidde med den nødvendige afstand.

Har du købt en billet der er inkl. julefrokostbuffet refunderes billetten. Dette gælder både spisningen og koncerten. Vi beklager meget, og håber du har forståelse for, at vi i den ekstraordinære situation ikke har muligheden for at leverer koncerten til alle.Vi er rigtig taknemmelige for, at det med Queen Machine's hjælp er muligt for at så mange som muligt kan komme til koncerten.
Vi takker på forhånd for din forståelse for, at det har været nødvendigt at flytte koncerttidspunktet, og glæder os til at se dig  på Skråen; Royal Stage.

QUEEN MACHINE –LIVE 2020

I ti år har Queen Machinemed stor succesbegejstret publikum i ind-og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og i 2020har du mulighed forat opleve det på nærmeste hold! Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love...Listen af hits er lang, og man finder ikke en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.Væbnet med masser af spillelyst ogen dedikationtil konstant forbedringspiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de gårpå scenenmed den storsyngende Bjarke Baisner i front, somuden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropasbedste bud på Freddie Mercury.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 300,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbnes til Royal Stage: kl. 17.30

Koncert: kl. 18.30

Dørene åbnes: kl. 20.30

Koncert: kl. 21

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan