Poul Krebs - OBS deles på 2 dage

Små sensationer, Jubilæumstour

Koncerterne med Poul Krebs deles mellem den 24. og den 25. oktober

Som følge af restriktionerne ved afholdelse af arrangementer under COVID-19, må Skråen må ikke lukke det antal gæster ind, der har købt billet til Poul Krebs’ to koncerter den 25. Oktober.

Heldigvis er Royal Stage blevet ledig dagen før den 24. oktober og heldigvis kan Poul Krebs også spille denne dag. 
Dermed kan vi flytte dele af publikum til dagen før.


Har du købt din billet i Skråens Billetsalg eller hos Salling flyttes din billet ikke. Du skal møde op til det tidspunkt der står på din billet.

Har du købt din billet gennem Billetlugen får du en mail fra Billetlugen der angiver om du skal møde op den 24. eller 25. oktober

 

Vi er rigtig taknemmelige for, at det med Poul Kreb's hjælp er muligt for alle at komme til koncerten.

Vi takker på forhånd for din forståelse for, at det har været nødvendigt at flytte tidspunktet, og glæder os til at se dig  på Skråen, Royal Stage.



Tidligere tekst:
K
oncerterne den 14. marts er flyttet til den 25. oktober 2020
 

Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag og torsdag kl. 16 - 18 (se info om billetsalg her)

Billetter refunderes frem til den 1. maj


POUL KREBS TAGER SMÅ SENSATIONER PÅ 25 ÅRS JUBILÆUMSTURNE


”Det hold jeg har nu, har en spilleglæde og en legelyst der gør, at jeg glæder mig stort til at spille hele det album, der gjorde så stor en forskel for mig. Det er sange der bare så gerne vil spilles, i netop dét særligt gode selskab!” I 1995 udsendte Poul Krebs albummet SMÅ SENSATIONER. Det kom til at gøre en enorm forskel i hans karriere – og rummede numre som ”Sådan nogen som os”, ”Morrison, Dylan og Elvis”, ”Prinsessen af
 Aalborg”, titelnummeret, ”Vinden danser” og ”Leidse Plein”. Uopslidelige sange, der siden har været spillet ved hans koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen og som hele tiden opdages af nye lyttere. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt i Danmark, hvor han sammen med sit stærke band - Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – vil genbesøge ”Små sensationer” og spille alle sangene fra albummet.

SMÅ SENSATIONER blev i sin tid det endelige kommercielle gennembrud for Poul Krebs - og sikrede en glad sangskriver ikke mindre end 6 nomineringer da der skulle uddeles Grammy'er for '95, samtidig med at P3s lyttere tildelte megahittet SÅDAN NOGEN SOM OS, prisen som årets hit. Albummet er efterhånden solgt i langt over 200.000 fysiske eksemplarer og har opnået fire-dobbelt platin. Også på musikportalerne har ”Små sensationer” markeret sig – og de forskellige udgaver der er udgivet af SÅDAN NOGEN SOM OS (bl.a. med Henning Kvitnes, Wenche Myhre og Pouls egen version) er streamet omkring 12 mio. gange, alene på Spotify

HISTORIEN OM SMÅ SENSATIONER
Jeg er træt af opfattelsen af, at det er i TV tingene sker. Jeg er træt af action-tendensen og de store overskrifter. Lad os blive fri for bombardementet af terrorporno og origieindtryk. Man fjerner fordybelsen og glemmer hverdagens små perler. For mig handler det om at læse mellem linierne i en søgen efter noget mere fundamentalt og finde de små sensationer…
(Poul Krebs til Gaffa ved udgivelsen af ”Små sensationer”, april 1995).

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 350,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Koncert kl. 16

Dørene åbnes: kl. 15.00

Koncert: kl. 16

 

Koncert kl. 20

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: 20.00

 

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan