Phlake - flyttes til 2021

Phlake flytter hele touren til 2021.

Koncerten på Skråen flyttes til den 29. april 2021 kl. 20.

Allerede købte billetter gælder til den nye dato. 

Kan du ikke på den nye dato refunderes billetten.
Har du købt din billet via billetlugen får du automatisk besked på mail
Har du købt billetten hos Skråen Billetcafé eller Salling refunderes billetten i Skråens Billetcafé
man, ons og fre kl. 15 - 17

Hilsen fra Phlake:

Vi er enormt kede af at skulle rykke vores efterårstour, men det show vi har sat op kan simpelthen ikke lade sig gøre under de nuværende omstændigheder. Derfor skubber vi koncerterne til foråret, hvor vi håber på at verden ser lidt mere normal ud. Vi håber I vil holde fast i jeres billetter, for vi kan godt love jer, at det bliver en ordenlig fest.

 

Den populære duo Phlake, der i øjeblikket er aktuelle med radiohittet ’Baby Steps’ har netop annonceret en landsdækkende turné i 2020.

For under en måned siden indtog Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær Royal Arena med et storslået og anmelderost show. I efteråret 2020 kan de igen opleves lokalt i de danske regionerne, når de drager på venue-turné igen for første gang siden 2018.

Royal Arena var gruppens eneste indendørskoncert i hele 2019 og bandet glæder sig derfor enormt meget til at ramme folk lokalt og i mere intime rammer. Mads Bo forklarer: ”Royal Arena var et højdepunkt og en kæmpe oplevelse! Det er bestemt ikke sidste gang vi har prøvet kræfter med arena shows – men der er også noget helt specielt over at møde publikum på spillestederne, det er en anden form for nærvær og intimitet”

Bandet har senest udgivet de to singler ’Waited All Summer’ og ’Baby Steps’, der begge gæstes af Mercedes The Virus. ”Vi tør godt love at der er mere musik på vej i 2020”, udtaler producer Jonathan Elkær om ny musik til den kommende tour.

Gaffas anmelder var på pletten til koncerten i Royal Arena og med overskriften ”Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie” kvitterede med 5 stjerner og ordene: ”Phlake er uden tvivl nogle af de dygtigste musikere, vi har på den danske popscene i disse år”

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

29/04/21 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 300,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

 

 

Billetsalget starter 18. december kl. 10

Salsplan

Se salsplan