Peter og De Andre Kopier

Kim Larsen efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. Først med Gasolin’ - og siden solo. Vidunderlige sange som har skrevet sig ind vores folkesjæl, og i den danske sangskat. 

Peter & De Andre Kopier dækker hele paletten, når Larsens mangeårige karriere formidles.


 

Covid-19 er en realitet fremover. Det betyder at gæsterne I højere grad kommer for at nyde koncerten under betydeligt roligere forhold, end vi er vant til. Vi, både band og publikum, overholder naturligvis alle restriktionerne i forbindelse med en koncert i coronatiden. Det betyder at vi ikke opfordrer hinanden til at synge højlydt med, eller beder nogen om at rejse sig op. Orkesteret bliver på scenen, og publikum bliver siddende. I stedet vil vi bl.a. markere oplevelsen og fællesskabet med fælles rytmiske klappe/tramperutiner, så vi stadig kommer hjem med en boblende fornemmelse af en fantastisk aften. 

 

Men stadig: Fuld skrue fra første taktslag - alle hits’ne i et brag af en koncert. Et show med sublim underholdning, timet og tilrettelagt. Rockkoncert som vor mor lavede det. Hele karrieren kørt i gennem, med et mesterligt overskud. 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 245,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.