Peter og De Andre Kopier

Kim Larsen efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. Først med Gasolin’ - og siden solo. Vidunderlige sange som har skrevet sig ind vores folkesjæl, og i den danske sangskat. 

Peter & De Andre Kopier dækker hele paletten, når Larsens mangeårige karriere formidles.


 

Covid-19 er en realitet fremover. Det betyder at gæsterne I højere grad kommer for at nyde koncerten under betydeligt roligere forhold, end vi er vant til. Vi, både band og publikum, overholder naturligvis alle restriktionerne i forbindelse med en koncert i coronatiden. Det betyder at vi ikke opfordrer hinanden til at synge højlydt med, eller beder nogen om at rejse sig op. Orkesteret bliver på scenen, og publikum bliver siddende. I stedet vil vi bl.a. markere oplevelsen og fællesskabet med fælles rytmiske klappe/tramperutiner, så vi stadig kommer hjem med en boblende fornemmelse af en fantastisk aften. 

 

Men stadig: Fuld skrue fra første taktslag - alle hits’ne i et brag af en koncert. Et show med sublim underholdning, timet og tilrettelagt. Rockkoncert som vor mor lavede det. Hele karrieren kørt i gennem, med et mesterligt overskud. 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

04/12/20 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 245,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00