Niels Roos

Manden de kaldte Niarn 2

Koncerten den 13. maj er aflyst.
Alle billetter refunderes

Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.


Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag og onsdag kl. 16 - 18 (se info om billetsalg her).


Der er stadig ledige billetter til koncerten den 17.

Det bliver både humoristisk, hyggeligt og musikalsk, når Niels ”Niarn” Roos til maj næste år drager rundt i landet med sit nye underholdningsshow: Manden de kaldte Niarn 2. Et show der vil være fuld af musik og masser af sjove anekdoter og røverhistorier fra tiden som Danmarks største rapstjerne - men som også viser bagsiden af medaljen af et vanvittigt liv, når han hudløst ærligt tager publikum med på en tur ud i et massivt alkohol- og stofmisbrug og endda helt derud, hvor Niels så døden i øjnene. 

Niels ”Niarn” Roos følger dermed op på succesen fra i vinter, når han på ny vil berette om livet som Niarn - for der er nemlig stadig masser af historier at fortælle og musikalske indslag at spille for alle dem, der vil med på endnu en rutschebanetur ud i et særpræget liv - fuld af fascinerende fortællinger, leveret som kun han kan det. 

For Niels lægger bestemt ikke fingre imellem, når han hudløst ærligt og med et glimt i øjet fortæller om sin flamboyante fortid og lader nostalgien få frit løb. Historierne blandes med masser af musikalske flashbacks til Niarns storhedstid, når han igen spiller akustiske versioner fra bagkataloget og krydrer den musikalske potpourri med helt nye numre. 

Hvis du kunne lide Manden de kaldte Niarn, så vil uden tvivl elske det nye show med den særligt opfindsomme titel: Manden de kaldte Niarn 2. 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

17/09/20 kl. 20:00

Pris

Unm. siddepladser 215,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes kl. 19.00

Show: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan