MALURT + Lis Sørensen

Alle MALURT og rockfans får nu en enestående mulighed for at høre Malurt, når de til sommer spiller i Skovdalens smukke rammer. 

 

At det legendariske danske rockband MALURT bliver gendannet i 2020 er en nyhed, som de fleste danske rockelskere allerede har hørt. 40 år efter deres debutalbum tager de - i den vilde Mød mig i Mørket-udgave af bandet - på en eksklusiv forårstur. Billetterne blev revet væk og koncerten i Royal Stage på Skråen blev udsolgt på ganske få dage.

 

I lyset af den overvældende interesse, hvor mange rockfans forgæves har forsøgt at få billet til forårsturen, har MALURT valgt at forlænge turen. De runder derfor deres comeback af med en stribe sveddryppende rockshows med glødende nostalgi i kulturhuse landet over i efteråret 2020 - og altså med en koncert i Skovdalen.

 

Med denne efterårsturné slutter eventyret så definitivt for MALURT. Som lovet fra første fløjt er det kun i 2020, man får mulighed for at opleve genopstandne MALURT igen, og der bliver ikke noget med ekstra runder i manegen. 

 

Så gå ikke glip af denne enestående mulighed for bare være tilbage i det, der engang lignede et evigt forår.

Lis Sørensen har i år helt fortjent fået en "Danish Music Awards Ærespris" for sit bidrag til dansk musik. Tillykke herfra, det er helt fortjent og på tide. Som Lis Sørensen selv sagde ved modtagelsen så føler hun at hun peaker lige nu og med hendes stemme og mange hits er hun den perfekte start til en hel unik oplevelse i Skovdalen.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

06/06/20 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 275,00 kr


Sted

Skovrock

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.30

Koncert: kl. 20.00

 

Det er ikke tilladt at medbringe mad- og drikkevarer eller flasker, våben, fyrværkeri, fotoudstyr, båndoptagere, videokameraer, paraplyer, hunde, havestole o.l.

Arrangør: RIM

Salsplan

Se salsplan