Leonora Christina Skov - flyttes til 2021

Om musik og med musik af Kristina Holgersen

Arrangementet  flyttes til den 19. maj 2021 kl. 20.

Allerede købte billetter gælder til den nye dato. 

Kan du ikke på den nye dato refunderes billetten.
Har du købt din billet via billetlugen får du automatisk besked på mail
Har du købt billetten hos Skråen Billetcafé eller Salling refunderes billetten i Skråens Billetcafé
man, ons og fre kl. 15 - 17

Billetter refunderes frem til 2-12-20

Forfatter Leonora Christina Skov og musiker Kristina Holgersen inviterer til en eksklusiv litterær og musikalsk arthouse-aften. 

Ved fire aftener på fire danske spillesteder får et lille publikum et eksklusivt kig ind i den litterære og musikalske tilblivelse. Leonora Christina Skov fortæller om den skriveproces, hun er midt i, og læser op fra sit nye manuskript - en fortsættelse til erindringsromanen Den, der lever stille, der har bjergtaget læsere over hele landet. Kristina Holgersen fortæller om sit lydspor til romanen og fremfører musikken akkompagneret af Line Felding på cello. Sammen åbner de op for, hvordan det er at arbejde som musiker og romanforfatter i et samlet udtryk. Det bliver en unplugged aften, hvor publikum bliver lukket helt ind i hjertet af historierne og de dugfriske numre. 

Den, der lever stille er indtil videre solgt i 140.000 eksemplarer, er blevet belønnet med De Gyldne Laurbær og adskillige andre priser og er købt til filmatisering af Regner Grasten Film. Efter udgivelsen begav Leonora sig ud på en udsolgt foredragsturné til 150 store og små scener i alle landets afkroge.

I 2019 optrådte hun med prisvindende sangerinde og komponist Kristina Holgersen på SPOT Festival i Århus til en snak om at skabe litteratur og musik ud fra erindringsstof med den andens kunstart som inspirationskilde. Leonoras er musik, Kristinas er litteratur. Hun har senest udsendt erindringsalbummet Ny start og har tidligere fortolket litteratur af blandt andre Helle Helle.

De to kunstneres møde blev starten på et kreativt samarbejde om et tekst- og musikunivers baseret på Den, der lever stilles ord og stemninger. Kristina skriver musik og tekster med inspiration fra konkrete passager i bogen, Leonora bidrager på tekstsiden, og sammen håber de at skabe et lydspor, der kan vække det kendte univers til live på en ny måde. 

Leonora skriver nu intensivt på fortsættelsen til Den, der lever stille med udgivelse i begyndelsen af 2021, mens Kristina arbejder på musikken. Hvis filmatiseringen bliver en realitet, er det planen, at musikken også skal bruges i den forbindelse, ligesom samarbejdet og sangenes tilblivelse optræder i den nye bog. 

Køb billet

Dato

Tid

19/05/21 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 215,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan