Klub Skråen aktuelle arrangementer

Herunder kan du se de arrangementer vi indbyder Klub Skråen medlemmer til i efteråret 2019.

Der er sendt mail til Klub Skråens medlemmer med tilmeldingsfrist osv.

Vil du også gerne være med i Klub Skråen, så send en mail til jn@skraaen.dk

Mekvin Kabooza

Hjalmer

Torsdag 12. kl. 21.30 i Skråen 

Et seriøst hyggeligt talkshow med stort smil på

Alle kan være med og alt kan ske, når Melvin byder indenfor til et seriøst hyggeligt talkshow. Han byder på interviews med spændende gæster. Der er mulighed for en god sang og måske en sjov historie fra de varme lande.

Melvin Kakooza vandt DM i stand up 2017 og siden da er det gået stærkt for den sympatiske jyde. Du har sikkert hørt om ham. Hvis ikke, så har du altså chancen for et godt bekendtskab nu!

Vi mødes i indgangen til Skråen fra kl. 21, hvor vi står klar med drinkskuponer og garderobe. 

Jan Hellesøe - Forført

Annika Aakjær

Lørdag 28. september kl. 16 i Skråen         

Hypnotisør og manipulator Jan Hellesøe tager på Danmarksturné

Jan Hellesøe er ikke bare kendt for DR3s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han har også med stor succes været vært på tv-programmerne “Hypnodating”, “Det perfekte kup” og senest “Manipulator”.

Jan Hellesøe benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner til at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner men en imponerende viden om, hvordan man manipulerer med hjernen. 

Vi mødes i indgangen til Skråen fra kl. 15, hvor vi står klar med drinkskuponer og garderobe. 

Søren Huss

Folkeklubben

Fredag 11. oktober kl. 20 i Skråen

I de seneste år har den tidligere Saybia frontfigur spillet for udsolgte kirker over overalt i landet. Nu er Søren Huss endelig klar til at indtage landets spillesteder. Søren fortæller selv :

Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!

Vi mødes i indgangen til Skråen fra kl. 19, hvor vi står klar med drinkskuponer og garderobe. 

 

Thomas Warberg

Christopher

Torsdag 24. oktober kl. 21.30 i Skråen

En af tidens absolut skarpeste og mest teknisk overlegne komikere er klar med nyt one-man show. ”Perfektion, overskud og andre lorteord” er titlen, og navnet er naturligvis Thomas Warberg.

I de seneste år har han lagt sig i spidsen for sønderjysk charme, eminente timinger og levering af både one-liner jokes og anekdoter i en særklasse helt for sig. 

Nu kommer han hele landet rundt med showet, som har premiere på Bremen Teater i København den 26. september 2019.

 ”Det sidste show var ret godt, det her bliver også ret godt.” – Warberg

Vi mødes i indgangen til Skråen fra kl. 21, hvor vi står klar med drinkskuponer og garderobe. 

 

Dodo & The Dodos

Mark

Fredag 1. november kl. 20 i Royal Stage 

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet.

Dodo & The Dodos er en af Dansk pops ypperste
 ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen over efteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder. Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum

Vi mødes i indgangen til Royal Stage fra kl. 19, hvor vi står klar med drinkskuponer og garderobe.      

Safri Duo

Skovrock pakke 2019

Fredag 6. december kl. 20 i Skråen

En koncert med historien om Safri Duo, fra Bach til Rave-party

Nu kan man opleve Safri Duo på en måde som publikum aldrig har haft mulighed før. En koncert hvor Morten og Uffe også fortæller historien om Safri Duo, en af Danmarks største musikeksportsucceser nogensinde. 

Safri Duo er et af de få bands (hvis ikke det eneste) i verden der har haft en lige stor succes på både den klassiske og rytmiske musikscene, det Safri Duo selv definerer som deres henholdsvis
 Episode I og Episode II. Siden 1988 er det blevet til ca. 1.000 koncerter i de største klassiske koncertsale verden over og ca. 1.000 koncerter og TV-live-optrædener på popscenen – også i hele verden. Safri Duo har været jorden rundt adskillige gange, og musikken bærer selvfølgelig præg af de mange musikalske kulturer de er kommet tæt på. 

Arrangementet er inklusiv spisning. Nærmere information følger.

Anders Blichfeldt

Skovrock pakke 2019

Tirsdag 10. december kl. 20 i Skråen

I julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv og glade dage. I julen 2019 bliver der lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som der også bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet. 

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen. 

Vi mødes i indgang til Skråen fra kl. 19, hvor vi står klar med drinkskuponer og garderobe