Klub Skraaen

klubskråen klub skråen nordkraft

KLUB SKRÅEN ER SKRÅENS ERHVERVSKLUB
Som medlem af Klub Skråen har du mulighed for at forkæle dit personale eller pleje dine kunder eller samarbejdspartnere med gode koncerter eller shows. Det kan enten være gennem de 10 VIP arrangementer vi tilbyder hvert år eller gennem den fribilletordning der følger med et medlemsskab.

Du får også synlighed på hjemmesiden, i Skråens programavis samt på Skråens "Klub Skråen væg" i vores café.

Skråen har mere end 200 koncerter, stand-up og show om året med det bedste fra den danske scene, så der er altid mange gode oplevelser at vælge i mellem.

 

BLIV MEDLEM
Overvejer du at blive en del af Klub Skråen, kan du kontakte Skråens leder Jørgen Nissen på jn@skraaen.dk

 

MÅLSÆTNING
Vi har startet i 2012. Målet er at samarbejde med erhvervsvirksomheder og samarbejdspartnere om at skabe grobund for et endnu bedre program på Skråen.

Målet er også at bringe kulturen ud i virksomhederne og at virksomhederne skal få gavn af de muligheder der ligger i samarbejdet hvad enten virksomheden vælger at fokusere på medarbejde- og kundepleje, synlighed eller noget andet. 

Skråen er et professionelt drevet spillested med mange publikummer og en stor berøringsflade, men vi er også et uhøjtideligt sted, og vi betragter helst vore samarbejdspartnere som vores venner.

 

 

Næste Klub Skråen arrangement

er stand-uppen Martin Nørgaard med sit første one-man show

Læs mere

Udvalgte arrangement-er

Som medlem af Klub Skråen vil du få særskilt invitation til 10 udvalgte koncerter og shows i 2017. Her på siden vil du kunne se hvilke koncerter og shows vi har inviteret til.

Læs mere

KLUB SKRÅENS MEDLEMMER

Se medlemslisten her

Har du lyst til at være med så kontakt Skråens leder Jørgen Nissen på mail: jn@skraaen.dk