Kesi

support: Boua

Siden kæmpehittet “Søvnløs” i 2014, der positionerede Kesi som et af de mest lovende nye navne indenfor dansk hiphop, har han leveret det ene monsterhit efter det andet, og med singler som “Mamacita”, “Følelsen” og ”Su Casa” feat. Gilli, har han i dag markeret sig som et af landets største og mest progressive artister.

Med hans jævne flow af ny musik fra øverste hylde, er det i løbet af de sidste par år blevet til et hav af hits som tilsammen har streamet mere end 65 mio gange på Spotify, og er blevet spillet flittigt på de danske radiostationer. 

Kesi har netop skudt 2019 i gang med singlen ‘X’, som er en svævende, catchy og sorgløs sang om at leve det gode liv, flyve smukke kvinder ind i landet og administrere en saldo på kontoen, der er »længere end et telefonnummer«.

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover hitlisterne. I foråret 2018 spillede Kesi en fuldstændig udsolgt landsdækkende tourné, og er nu klar til at tage indtage de danske spillesteder igen til efteråret:

”Det bliver årets fest! De danske spillesteder kan noget helt specielt kontra de store festivaler. Festen er intim og jeg får altid følelsen af at jeg har folk helt tæt på. Det er så fedt!”udtaler Kesi.

 

Boua

22-årige Adam  Boua, der går under kunstnernavnet  BOUA, er en ambitiøs og ydmyg ung mand. Han ved hvad han vil og han er klar til at arbejde for det, fordi han har lært at man ikke kommer sovende til noget i denne verden.

Han har arbejdet på sit spændende, tilbagelænede og overbevisende popunivers i de seneste fem år, og nu er han parat til at dele det, og det er især hans stærke musikalitet, hans tekster og hans solide vokal, der sætter dagsordenen i hans musik. Han skaber dansksproget pop, der på troværdig vis fortæller om forvirrende relationer og ungdommelig eftertænksomhed.

Som 14-årig fandt han ud af at adrenalinkicket ved at stå på en scene var noget af det stærkeste, han havde prøvet.

Med en far fra Tunesien og en dansk mor har BOUA et multikulturelt afsæt, men er født og opvokset i Danmark.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Skråen by night

Efter koncerten med Kesi er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Kesi.

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 295,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: 20.00

Salsplan

Se salsplan