Katrine Schmidt Album Release

+ support

Katrine Schmidt afholder Album Release koncert på hjemmebanen i Aalborg.

Siden 2012 har Katrine Schmidt været en aktiv del af den danske folk- og roots scene, medvirkende i flere konstellationer som sanger og sangskriver. Til januar 2021 udgiver hun hendes længe ventede debutalbum. Det er et stort skridt for den Nordjyske sangskriver, en proces som har givet hår på brystet, men også været enormt udviklende. Sammen med pianist og co-producer Johannes Aaen Jensen, har de sammen skabt et udtryk og en lyd der blander inspirationer fra country, folk og jazz. Albummet beror på et grundlag af simplicitet og ærlighed, i sange der kredser om længsel, afhængighed, misbrug og kærlighed – livet på godt og ondt.


Du har måske allerede hørt singlerne Dear Austin og Begging, som giver en forsmag på hvordan dansk country-roots musik lyder anno 2021.

Katrine Schmidt har tidligere gjort sig positivt bemærket med Ep’en Taking My Time, som blandt andet bragte hende til Skagen Festival, hvor NORDJYSKE skrev:

"Søren Huss, Hjalmar, Kira Skov og Katrine Schmidt - vi har hørt dem alle. For Katrines vedkommende, gik den rent ind, som det gør, når en sanger har noget på hjerte, står ved det og tør det.”

Med sig har Katrine sit 5 mands band der også medvirker på den kommende plade.

 

 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

12/02/21 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladser 145,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.