Kalles World Tour

Skråen By Night

Kalles World Tour er et Drumedy show - hvilket betyder masser af trommer (drums) og comedy = DRUMEDY. 

Her vil publikum bl.a. opleve Ravels Bolero spillet på ballon og en biologisk/videnskabelig gennemgang af hvad "lortemusik" er. 

Gennem en ultramusikalsk mand, vil der strømme musik spillet på diverse instrumenter foruden bas og trommer:, pivedyr, boremaskine, balloner og vinkelsliber. Som en enmandshær afleverer Kalles World Tour altid en oplevelse der ikke kan købes på eBay for penge. Tabuer og filosofiske vinkler vil få en ny lyd, og publikum inkluderes, muligvis chokeres, mens loopstationen looper og der laves mash-ups af uforenelige numre.  

Med sin altid eksisterende og aldrig hvilende kreativitet, er Kalle en ener på den danske musikscene. Han giver alt hvad remmer og tøj kan holde og man kan umuligt være den samme efter et af hans shows. Gennem mange år, har han opbygget sin helt egen stil, og afprøvet grænser med gadeshows og shows rundt omkring i verden. Han har både oplevet de største roser og tomater i ansigtet, hvilket har gjort ham umulig at få ned med nakken. Nu fra flere og flere filosofiske vinkler, drejer Kalle begrebet musik. For nylig udgav han sin første bog om Kalle Math’Ismen - en ny trosretning. 

Mange kender måske Kalle fra bl.a. Ramasjang, Youtube, eller Natholdet, Weekend-sax på radio 24/7, eller i samarbejde med alt fra Søren Rislund til Anders Matthesen, og som soloakkompagnatør på Det Kongelige Teater. I 2013 blev Kalle skandinavisk mester i brugen af loop-station.

Besøg kunstnerens

Dato

Tid

21/03/20 kl. 22:30

Pris

Ståpladser 50,00 kr


Sted

Skråen lounge

Tidsplan

Koncert: kl. 22.30

 

Billetter købes i indgangen fra kl. 22