Jethro Tull by Ian Anderson - Aflyst

Da det grundet COVID-19 ikke er muligt for Jethro Tull at komme til Danmark og da det ikke har været muligt at finde en ny dato aflyses koncerten med Jethro Tull den 24. oktober 2020 på Skråen.

Alle billetter refunderes.
Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.
Har du købt billetten hos Salling eller i Skråens billetsalg, refunderes billetten i Skråens Billetsalg. Vi har åbent mandag, onsdag og fredag kl. 15 - 17.

Til oktober får Skråen besøg af en sand legende når Jethro Tull by Ian Anderson igen besøger Danmark.

Det er en eksklusiv koncerttur hvor Jethro Tull kun besøger to steder i Danmark, Operaen i København og Royal Stage i Skråen, Aalborg.

Jethro Tull har i over 50 år beriget os med deres helt egne unikke miks af progressiv folk, rock, blues og gådefulde tekster. Deres mest berømte albums "Aqualong", "Thick As A Brick", "Living I The Past", "Crest Of A Knave" m.fl. har givet et salg på over 60 millioner albums gennem årene.

Det er også blevet til mere en 2000 koncerter, der alle har været med den karismatiske forsanger Ian Anderson, der ud over en altid energisk sceneoptræden, er kendt for sit fantastiske tværfløjte spil, som han ofte spiller stående på et ben. Tværfløjtespillet har i høj grad formet den helt specielle Jethro Tull lyd.

Skråen er glade for at kunne bringe et fantastisk velspillende band med Ian Anderson i forgrunden til Alborg.

Det bliver en helt unik intim koncertoplevelse der venter.

Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 595,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00


Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan