Iben Neergaard & Vingard

Songwriters Beachclub

Iben Neergaard

For Iben er musikken en skabelse af stemninger og sindstilstande, hvor den nærmest kognitivt går ind og påvirker, på måder der ofte virker beroligende. Hele processen i at lave musik, er mentalt lindrende. Man kan vel kalde det for et naturlig antidepressiv. 

Størstedelen af inspirationen i sangskrivningen kommer fra naturen, som hun nyder at være i. Man vil ofte kunne finde de naturlige elementer i hver enkelt sangtekst og fortælling. De opstår som oftest ved noget så simpelt som at være stille, observere, opleve, lytte og føle. 

 

Vingard

Vingard er et nordjysk band med den nærværende sangerinde Tine Vingaard i front.

Hun brød grænserne som 15-årig, da hun skrev både tekst og musik til den tyske biograffilm Einer wie Bruno. Dette blev startskuddet til flere turneer i Tyskland.

 

Gennem inspirationsture til bl.a. Austin og Nashville, har de fundet deres lyd i et univers præget af Americana. Musikken er blevet udgivet siden 2017 og senest i samarbejde med producerne bag Laura Mo, Jacob Dinesen, Lars Lilholt m.fl. I løbet af 2021 udgiver de flere af singler, som bl.a. er hjembragt fra sessions i London. På scenen indvilliger Vingard sit publikum i en, stemning som bliver opbygget af genkendelige melodier og solide rytmer. Med deres smukke korarrangementer inviterer de lytteren med på en eftertænksom rejse. 

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Stå/sidde/ligge 0,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Koncert: kl. 21

Fri entré

Kom i god tid og få en god plads