Hjalmer

Support: Soels

HUSK CORONAPAS - ID OG MUNDBIND - læs her

Vi glæder os til at se publikum til en udsolgt koncert med Hjalmer.

Grundet COVID-19 er koncerten med Hjalmer flyttet til den 7-5-21

Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato. 
Har du billet til kl. 18.30 flyttes din billet til den 7-5-21 kl. 18.30
Har du billet til kl. 21.00 flyttes din billet til den 7-5-21 kl. 21.00
 


En ting er sikkert – Hjalmer ligger ikke på den lade side. I februar spillede han for fulde huse på landets spillesteder, og efterfølgende drog han på en lang sommerturné, som blandt andet bragte ham forbi Roskilde Festival og Smukfest. I efteråret var han på en stor duo-tour hvor han besøgte Skråen i november måned. 

Alt i mens er det lykkedes Hjalmer at finde tid til at færdiggøre sit debutalbum ”Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner" der udkom 8. november.

 

”Albummet består af sange om stor ensomhed og stor sorg, og følelsen af at sidde alene og ikke vide om man kan overskue at stå op igen næste dag. Sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Sange som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre.
Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med”.

Soels

Soels har netop udgivet sin debutsingle ’Free’ – en punchy, soulet popsang med et dobbelt budskab: Sæt pris på de personer, der er der for dig i tykt og tyndt, men giv også dig selv lov til at være egoistisk. Soels kan snart opleves live, når han tager med som support på Hjalmers kommende turné.

Soels aka. Søren Emil Lunøe Schiødt, skriver sange med inspiration fra sit eget liv. Samtaler og oplevelser med sine venner, familie og kæreste lægger grundlaget for indholdet i sangene, og debutsinglen ’Free’ er ingen undtagelse: 

’Budskabet er, at man skal sætte pris på de personer, der er der for dig i tykt og tyndt. Samtidig med, at det skal være okay at sætte sig selv først til tider,’forklarer Soels.

 

Soels er mere end klar til at tage hul på solokarrieren, og ifølge ham har det længe været sikkert, at det netop er ‘Free’, der skal starte det hele. Han fortæller: 

 

’’Free’ betyder rigtig meget for mig. Det er en af de sange, jeg er allergladest for, og nu kommer den endelig ud. Det er kæmpestort.’

 

Soels tager i efteråret 2020 og vinter 2021 med som support til Hjalmers kommende Danmarksturné. Soels glæder sig utrolig meget til at besøge alle byerne og opvarme for Hjalmers fans:

 

’Jeg glæder mig helt enormt til at komme ud og spille mine sange for folk i hele landet, og jeg er ret oppe at flyve over at få lov til at gøre det foran Hjalmers publikum, og så i en tid som denne. Det bliver magisk!’

 

‘Free’ bliver udgivet d. 25. september, og er første single til en kommende EP, der lander inden længe. EP’en er produceret af Emil Lei og co-produceret af Vasco, som tidligere har arbejdet med navne som MØ, Scarlet Pleasure og Soleima. 

 

 

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 225,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 17.30

Koncert: kl. 18.30

Dørene åbnes: kl. 20.30

Koncert: kl. 21.00


 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan