Ginne Marker

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker.

Den 25-årige Aalborgensiske stjerneskud kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt, underspillet og, ja, Nordjysk facon.


Kald det pop, jazz-pop, singer-songwriter. Hendes musik favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd. Ginne Markers debutalbum, For Seasons to Come, udkom 15.11.19 på Giant Birch, og tæller allerede nu mere end 750.000 streams sammenlagt.
Albummet, som er produceret af Aske Jacoby, har modtaget mange gode anmeldelser, bloggen JazzNyt har det på listen over Bedste Udgivelser 2019, og Ginne Marker er indstillet l 3 GAFFA- priser i 2020 - Årets Danske Udgivelse, Årets Danske Solist og Årets Nye Danske Navn.

 

“Når jeg lytter til ’For Seasons to Come’, er jeg ikke i tvivl om, at Ginne Marker allerede nu må være et godt møde på en scene med sine følelsesladning og sine imponerende varierede og alligevel ukunstlede fraseringer.” - Kim Skottee, Politiken (4/6 hjerter)

 

”Ginne Markers evner som sanger, sangskriver og ikke mindst guitarist er ekstraordinære. Man sidder med en konstant fornemmelse af at hun er meget bedre end hun selv tror. Så underdrevet og sam dig vidunderligt er udtrykket. Én gang nordjyde al d nordjyde.” - Martin Loft , LoftsKammer (5/5 stjerner)


 

”Dét her – det er en af de bedste danske singer-songwriter-/vokaljazzalbumdebuter i et år !” - Ivan Rod, Gaffa (5/6 stjerner)

 

”I et gennemført og ikke mindst gennemtænkt forsøg på at kombinere jazz med elementer fra singersongwriter-tradionen forfører Ginne Marker fra start l slut lytteren med sin bløde og sensuelle stemme og sit guitarspil, og man er ikke sen til at lave raske konklusioner om kommende storhed.” - Jacob G, phonopolet.dk

 

”Jeg har haft Ginne Markers LP kørende hele weekenden og er begejstret.” - Anders Kristensen, Side33 (4 1⁄2/5 stjerner)

Køb billet
Besøg kunstnerens

Skråen by night

Efter koncerten med Ginne Marker er der Skråen By Night i Skråens louge. Der er fri entré for publikum med billet til Ginne Marker.
Katrine Schmidt 05/04/20

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 145,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan