Fallulah

support: Espichicoque

Fallulah har haft et meget travlt 2019, og der er absolut ingen indikationer på, at det kommer til at gå mere stille for sig resten af året, da der både er flere EP’er samt en tour på vej. 

Siden december 2018 har sangerinden udgivet de 3 populære singler ‘God Bless You’, ‘Bloodline’ og senest balladen ‘Dysfunctional’. ‘Bloodline’ ligger i skrivende stund nummer 15 på den danske Airplay Chart. De tre singler har vakt interesse i hele Skandinavien og blev blandt andre bakket op af Spotify, som
 valgte at inkludere sangene på New Music Friday- playlisterne. 

EP’en ‘All My Eyes Are Open (part I)’ er første del af Fallulahs EP-kollektion, som kommer til at bestå af i alt to EP-udgivelser, der begge udkommer i år. EP’erne og de nye sange markerer begyndelsen på en ny tid for Fallulah, som i år kan fejre 10-året som husholdt navn på den danske musikscene. Siden hendes toneangivende start har hun været en original og banebrydende artist, der altid udfordrer sig selv og sine lyttere med sin skæve, genreblandende og cathcy popmusik. 

Der findes næppe mange mennesker i Danmark, der ikke kan synge med på mindst et par af de store hits, hun har leveret igennem årene. Her ti år efter debutsinglen “I Lay My Head” viser hun fortsat, at hun er en ener der tør gå sin egen selvstændige vej. Det understreges bl.a. af, at Fallulah nu kan tilføje pladeselskabsejer til det imponerende CV. 

Til efteråret kickstartes Fallulah’s Danmarks-tour, som kommer til at byde på et stærkt mix af ældre og nye numre. 

Om touren udtaler Fallulah selv:‘Jeg elsker at skrive og indspille min musik, men det har altid været på scenen, jeg har følt mig allerfriest. Den energi og forbindelse, der opstår mellem mig og publikum, er helt magisk. Det er den reneste linje imellem musikken, og dem der lytter, lige dér som den udspiller sig live foran dem. Jeg er gået i gang med at planlægge et show, som bliver personligt, frit og med høj energi. Jeg har sparet sammen på optræden-kontoen til virkelig at kunne komme ud nu og give den alt, hvad jeg har. Glæder mig sindssygt meget allerede’

 

ESPICHICOQUE

Halvt cubanske/halvt danske Emilie Espichicoque [E·SPI·TJI·KÓ-KÆ], skriver autentiske R’n’B-sange med en soulet bund og en snert af hiphop. Det er så ægte, som det kan blive, og Espichicoque både synger og styrer trommerne så overlegent, at hun allerede fra første beat har publikum i sin hule hånd. 

Som Bands of Tomorrow siger “Danmarks svar på Anderson Paak”. 

5. apr. 2019 udgav hun sin seneste singlen ”The Letter”, produceret af Søren Vestergaard (Pernille Rosendahl, Hush, Jeuru, ect.)  som har vagt stor omtale i både nationale og internationale medier. 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser 185,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncerten starter: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan