ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 25-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister.

ELBA’s energiske og catchy synthpop er både personlig, dramatisk og fængende - og formår både at få hjertet og fødderne til at danse1. En cocktail af energi der giver associationer til kvindelige kollegaer som Aurora, MØ & Robyn.

Bag akronymet ‘ELBA’ finder man Ellen Bathum - ikke kun en dygtig vokalist, men også en musikalsk håndværker i sin egen ret. Ellen er dybt
involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt - lige fra sangskrivning og produktion til mix og master - og hendes perfektionisme er til at tage og føle på i sangenes detaljerigdom og personlige energi.

ELBA har allerede i sine første år som artist sat sit præg på den danske musikscene. I 2019 lukkede hun Countdown scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festival som bl.a. SPOT & Alive Festival samt spillet til vigtige kulturbegivenheder som Copenhagen Pride.


Den nyligt udgivne single ‘700 Angels’ har fået stærk opmærksomhed i både tysk- og dansk radio. Sangen har ligget i rotation på ‘P3’ og har fået airplay på både ‘P4’ og tyske ‘Bayern3’. ELBA arbejder i øjeblikket på hendes næste EP og med et dygtigt producerhold bag sig bliver det spændende at følge hendes musikalske univers.

Køb billet

Dato

Tid

20/10/21 kl. 20:00

Pris

Unum. siddepladfser 150,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan