Carpark North - OBS koncert kl. 18.30 og kl. 21

Live 2020

Carpark North holder koncert kl. 18.30 og 21 

Som følge af restriktionerne ved afholdelse af arrangementer under COVID-19, SKAL koncerten være med siddepladser og Skråen må ikke lukke det antal gæster ind, der har købt billet til Carpark North.

Heldigvis er Carpark North indstillet på at optræde to gange samme dag. Dermed kan vi dele koncerten i to, så alle der har købt en billet kan komme til koncerten og vi undgår en aflysning.


Derfor afvikles der to koncerter samme dag, en kl. 18.30 og en kl. 21.00.


Har du købt din billet gennem Billetlugen får du automatisk besked på hvilket tidspunkt din billet er flyttet til.


Har du købt din billet i Skråens billetsalg eller Salling og har du ikke fået besked, så er din billet flyttet til kl. 21.

Møder du op til et andet tidspunkt vil scanneren afvise din billet. Koncerten er med unummererede siddepladser, og der er plads til at man kan sidde med den nødvendige afstand.
Vi er rigtig taknemmelige for, at det med Carpark North's hjælp er muligt for alle at komme til koncerten.
Vi takker på forhånd for din forståelse for, at det har været nødvendigt at flytte koncerttidspunktet, og glæder os til at se dig  på Skråen; Royal Stage.


Grundet COVID-19 gennemføres koncerten som siddekoncert

Efter en hårdtslående sommer på Grøn Koncert annoncerer 20-års jubilarerne i Carpark North nu fem store live-shows i 2020. Annonceringen kommer sammen med bandets første nye udspil siden 2017. 

For 20 år siden blev Carpark North dannet og med den udødelige ’Transparent & Glasslike’ cementerede de sig som et af Danmarks største rockbands. Sidenhen har bandet udsendt en masse hits, som bl.a. tæller ”Renegade”, ”Raise Your Head” og ”Save Me From Myself”. 

Nu udsender Carpark North nummeret ’Panic Attack’, som er deres første single siden 2017, hvor albummet ”Hope” kom. Udspillet er en ny begyndelse for Carpark North – og der er mere på vej! Ikke mindst fem store koncerter i 2020, som tager bandet rundt i Danmarks største byer. Og Lau, Søren og Morten er i den grad i topform. 

På dette års Grøn-turné leverede den hårdtslående trio en sand hitparade fra deres imponerende bagkatalog. Trods de 20 år på landevejen, er der ingen metaltræthed at spore. Tværtimod erfarerede anmeldere, at ”Carpark North er i storform”.

Carpark North gæster i efteråret 2020 Odense, Roskilde, København, Aarhus og Aalborg med hits - og endnu mere ny musik! 

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 350,00 kr


Sted

Royal Stage

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 17.30

Koncert: kl. 18.30

Dørene åbnes: kl. 20.30

Koncert: kl. 21.00

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan