Carl Emil Petersen - OBS koncert kl. 18.30 og kl. 21

Som følge af restriktionerne ved afholdelse af koncerter under COVID-19, må Skråen ikke lukke det antal gæster ind, der har købt billet til Carl Emil Petersen 

Heldigvis er Carl Emil Petersen indstillet på at spille to gange samme dag. Dermed kan vi dele koncerten i to, så alle der har købt en billet kan komme til koncerten og vi undgår en aflysning.

Derfor afvikles der to koncerter samme dag, en kl. 18.30 og en kl. 21.00.

Har du købt din billet gennem Billetlugen får du automatisk besked på hvilket tidspunkt din billet er flyttet til.

Har du købt din billet i Skråens billetsalg eller Salling og har du ikke fået besked, så er din billet flyttet til kl. 21.

 

Du skal medbringe din originale billet og møde op til det tidspunkt der står i den mail du har fået fra Billetlugen. Møder du op til et andet tidspunkt vil scanneren afvise din billet. Koncerten er med unummererede siddepladser, og der er plads til at man kan sidde med den nødvendige afstand.

 

Vi er rigtig taknemmelige for, at det med Carl Emil Petersen's hjælp er muligt for alle at komme til koncerten. Vi takker på forhånd for din forståelse for, at det har været nødvendigt at flytte koncerttidspunktet, og glæder os til at se dig på Skråen.

Koncerten  er flyttet til den 16. september 2020

Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag og onsdag kl. 16 - 18 (se info om billetsalg her)

Billetter refunderes frem til den 1. maj

Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix “ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ” Frit Land “ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio” Sange som “Liv Før Døden “, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits, og endnu engang understregede Carl Emils store evner som sangskriver. 

 

Den 1. november udsendte 28-årige Carl Emil Petersen sit længe ventede andet album “Amager Forbrænding”, et album der viser en moderne nordisk rock tone med Carl Emils særegne lyrik i topform. Carl Emil er desuden med i dette års udgave af TV2 programmet Toppen af Poppen.

 

Mit nye album ‘Amager Forbrændingʼ er et rockalbum som er skabt til de store scener - det er skrevet for at blive spillet LIVE for folk. Forhåbentlig kan sangene samle mennesker og betyde noget for nogen derude. Vi går i hvert fald på scenen til foråret med livet som indsats udtaler Carl Emil.

Køb billet
Besøg kunstnerens

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Unum. siddepladser 225,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 17.30

Koncert: kl. 18.30

Dørene åbnes: kl. 20.30

Koncert: kl. 21

 

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes. 

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken. 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan