Bryan Adams Tribute - koncerten flyttes til 10-9-21

Grundet COVID-19 flyttes koncerten kl. 18.30 og 21.30 til den 28-4-21 kl. 20.
Samtidig laves koncerten om til en ståkoncert

Allerede købte billetter kan bruges til den nye dato.

Har du ikke mulighed for at komme til den nye dato refunderes billetten. Har du købt billetten på billetlugen.dk får du automatisk besked. Billetlugen har lige nu meget travlt og vi opfordrer alle til ikke at henvende sig til Billetlugen. Du skal forvente en behandlingstid på 4-6 uger. Vi takker for tålmodigheden.

Har du købt billetten i Skråens billetsalg eller hos Salling refunderes billetten i Skråens billetsalg. Billetsalget er åbent mandag, onsdag og fredag kl. 15 – 17

Billetter refunderes frem til den 19. februar


Som følge af restriktionerne ved afholdelse af arrangementer under COVID-19, SKAL koncerten være med siddepladser og Skråen må ikke lukke det antal gæster ind, der har købt billet til Bryan Adams Tribute.
 
Heldigvis er Bryan Adams Tribute indstillet på at optræde to gange samme dag. Dermed kan vi dele koncerten i to, så alle der har købt en billet kan komme til koncerten og vi undgår en aflysning.
 

Derfor afvikles der to koncerter samme dag, en kl. 18.30 og en kl. 21.00.

Har du købt din billet gennem Billetlugen får du automatisk besked på hvilket tidspunkt din billet er flyttet til.

Har du købt din billet i Skråens billetsalg eller Salling og har du ikke fået besked, så er din billet flyttet til kl. 21.

 
Møder du op til et andet tidspunkt vil scanneren afvise din billet. Koncerten er med unummererede siddepladser, og der er plads til at man kan sidde med den nødvendige afstand.
 
Vi er rigtig taknemmelige for, at det med Bryan Adams Tribute's hjælp er muligt for at alle kan komme til koncerten.

Vi takker på forhånd for din forståelse for, at det har været nødvendigt at flytte koncerttidspunktet, og glæder os til at se dig  på Skråen.

 

BRYAN ADAMS TRIBUTE åbner sæsonen 2021 Fredag d. 5. Februar.
Med over 10 år på bagen har de 5 nordjyder slået sig fast som et af de bedste og mest autentiske tribute-bands der findes, ikke kun i Danmark men også i udlandet. 
De sidste 5 år har bandet for alvor fået fat i publikum rundt omkring i Europa bl.a. Tyskland, Holland, Belgien, Schweiz og Østrig.
Traditionen tro skal man være hurtig med at købe billet i god tid, for BRYAN ADAMS TRIBUTE plejer at have udsolgt når de gæster hjemmebanen på Skråen.

Køb billet
Besøg kunstnerens www

Dato

Tid

10/09/21 kl. 20:00

Pris

Ståpladser 230,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbner: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

 

Når du skal til koncert eller show på Skråen:

 

Kom i god tid.

Du kan se på din billet eller her på siden hvornår dørene åbnes.

 

Husk din billet 

Vi scanner billetten i indgangen

Det går hurtigst med en papirbillet, så har du muligheden, så print venligst din billet. Har du den på din mobil, så skru helt op for lysstyrken.

 

Vi vil opfordre til at du køber din billet på de officielle salgssteder. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at henvende dig til vores billetsalg.

Salsplan

Se salsplan