Band Battle 2021 Band Semifinale

koncert med Daniel Firth

Band Battle inviterer indenfor til en hyldest af nordjyske musiktalenter.
Denne aften dyster 5 artister om at komme videre til Band Battle finalen og i sidste ende titlen som ”Årets Nordjyske Live Band 2021” samt præmier til en værdi af 80.000 kr., koncertoptrædender og videoproduktioner.

Denne aften kan du glæde dig til at opleve 6 nordjyske bands, der alle dyster om en plads i finalen. 

Tre bands går denne aften videre til Finalen. Et dommerpanel vælger den ene finalist, publikum vælger det andet, mens den tredje findes på baggrund af både publikum og dommerstemmer. Så mød op og stem på din favorit! 

Efterfølgende er der koncert med Daniel Firth (@danielfirthmusik) som selv deltog i Band Battle i 2016.
Efter at have udgivet sin debut EP i slutningen af 2020, er Daniel Firth nu tilbage med endnu mere ny musik. Den aalborgensiske sangskriver trækker på en mørkere sound, inspireret af især The Weeknd, Post Malone og Ariana Grande. Med en overskudsagtig og lys vokal, synger Daniel Firth om sine erfaringer i musikbranchen, og hvordan man trods hårde tider og kritikere skal stole på sig selv og sine evner.
Band Battle er skabt i samarbejde med sponsorer og partnerne; Skråen i Nordkraft, Royal Unibrew, KORMA, ANR, Dansk Musiker Forbund, DOK Studio og Den Rytmiske i Nordkraft.

Køb billet

Dato

Tid

05/06/21 kl. 19:00

Pris

Unum. siddepladser 95,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 18.00

Koncert: kl. 19.00