Band Battle 2021

Band Battle 2021

BAND BATTLE 2021

Band Battle sætter atter jagten ind på at finde ”Årets Nordjyske Live Band” og ”Årets Nordjyske Songwriter”.

Der er i 2021 tale om rekord mange deltagerpladser og koncertaftener. Sammenlagt 15 bands og 15 songwritere fra Nordjylland skal, foruden ovenstående titler, dyste om en præmiepulje med en værdi på over 80.000 kr. Præmiepuljen indeholder kolde kontanter, koncert optrædener og live videoproduktioner.
 
På grund af Corona situationen er deltagere fra det delvist aflyste Band Battle 2020, blevet til overført til Band Battle 2021.
 

Som noget nyt i Band Battle, sidestilles de to kategorier både i antal deltagere, præmiestørrelse og spilletid på scenen. Uanset musikalske genre har nordjyske musikere mulighed for at deltage i Band Battle. Har man skrevet eller produceret en håndfuld gode sange i corona-isolation, er det NU at de skal se dagens lys.

 

ANSØGNING

Du kan ansøge om at deltage her.

Du kan kan vedhæfte links til deres lydoptagelser. Der er åbent for ansøgninger fra d. 4. januar til og med d. 31 januar. Ansøgninger vil blive behandlet af lyttepanelet og deltagere offentligøres d. 8 februar.

Fælles for begge kategorier er at alle rytmiske genrer er tilladt (folk, elektronisk, rock, pop, viser, heavy osv.) Der er ingen minimum- eller maximumsgrænse for hvor mange personer man må være på scenen samtidig. 

Band kategorien
Forudsætninger for deltagere: Bandet (minimum 2 personer) fremfører originalt materiale. Mindst et medlem skal have bopæl i Region Nordjylland. Der lægges særligt vægt på liveperformance i denne kategori. 

Songwriter 
Forudsætninger for deltagere: Sangskriveren/sangskriverne fremfører originalt materiale skrevet af sangskriveren/sangskriverne selv. Sangskriveren skal have bopæl i region Nordjylland. Det kan være en solo optræden eller med flere musikere på scenen. Der lægges særligt vægt på sangskrivning/kompositionen i denne kategori. 

Der er sammenlagt 15 pladser i hver kategori, hvoraf 7 songwriter deltagere overføres fra det aflyste Band Battle 2020. Dermed er der 8 ledige pladser for nye ansøgninger i 2021.
I Band kategorien overføres 10 deltagende navne fra 2020. Dermed er der 5 ledige pladser til nye ansøgere i 2021.

Disse overføres fra 2020 til 2021:

Songwriter: 
Amber Ombre, Niklas Lind, Signe, Nords, Al Jacobi, Phillip Leeholm
 
Bands: 
Neotrin, Pookjo, Pops, Elin, Farther Earth, SZOA, Eggheads, Sløjdt, MARCE, Nils Bourdon

 

For mere information; kontakt Mark Kühn, tlf: 60651121, mark@skraaen.dk