Band Battle 2020

band battle 2020

Så er det tid igen- og Skråen i Nordkraft søger derfor nordjyske bands og nordjyske singer/songwriters til Band Battle 2020.

Er du/I bosiddende i Nordjylland og skriver jeres eget materiale, har I muligheden for at blive Årets Nordjyske Band eller Årets Nordjyske Songwriter 2020. 

Uanset musikalsk genre har dit band mulighed for at deltage i Band Battle. Er du Nordjysk songwriter med en håndfuld gode sange i skuffen, kan du deltage i Songwriter Battle, uanset om du har skrevet din sang på en guitar, klaver eller produceret på computer. Det samme gør sig gældende for bands.

TILMELDING

Tilmeldingen starter 9. december og frem til 17. januar.

Du ansøger ved at udfylde og sende skemaet på dette link

Du skal bl.a. indsende en optagelse af din/jeres musik. Har I ingen optagelse, kan man via samme side ansøge om at deltage i Band Battle indledende runder, hvor man bliver vurderet på ens live optræden i stedet.


De indledende runder finder sted:

  • Østhimmerlands Ungdomsskole, Bælum, d. 27 februar, kl. 19:00

  • Maskinhallen, Frederikshavn, d. 4 marts, kl. 20:00

  • Musikværket Nykøbing Mors, d. 5 marts kl. 20:00

 

Semifinalerne løber af stablen i løbet af marts og april, hvorefter det hele ender i den store Band Battle 2020 finale d. 16 maj. 

Band Battle 2020 er mere end en konkurrence. I løbet af semifinale-perioden i marts og april, vil alle deltagere kunne medvirke i workshops, foredrag og sociale sammenkomster for at styrke dit netværk, dine kompetencer og karriereudvikling. 

Der ud over er der en præmiesum til en værdi af over 80.000 kr.,samt en masse fede spillejobs i puljen. Tidligere vindere såsom MØRK, Angående Mig, What a Month, SILI, R. Noor og Én Mand Stærk har blandt andet efterfølgende spillet support for Dizzy Mizz Lizzy, Magtens Korridorer, Poul Krebs, Benal og mange andre på Skråen, til Skovrock, Fredagsfest i Karolinelund og på mange af byens andre store scener. Så der er altså meget på spil!

 

Vi glæder os til at høre jeres musik. 

 

 

band battle

Hvorfor Band Battle?

Udover at være med i kapløbet om at blive året Nordjyske navn eller Årets Nordjyske Songwriter giver BandBattle også muligheden for at blive ”opdaget”. Skråen har tradition for at booke flere af de bedste Band Battlebands og singer/songwriters til kommende koncerter, og igen i år består Band Battle finalens dommerpanel af professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm. Dette gør Band Battle til et fremragende udstillingsvindue for nordjyske bands og singer/songwriters.

band battle

Band Battle er støttet af: