Band Battle 2020

Kære gæster

Som følge af statsministerens udmelding aflyser Skråen alle Band Battle arrangementer for 2020.

Vi forholder os til Band Battle 2020, om den kan afvikles senere eller helt skal aflyses når vi har et nærmere overblik over situationen.

Pas godt på hinanden derude til vi ses igen.

Skråen

band battle 2020

Så er det tid igen- og Skråen i Nordkraft søger derfor nordjyske bands og nordjyske singer/songwriters til Band Battle 2020.

Er du/I bosiddende i Nordjylland og skriver jeres eget materiale, har I muligheden for at blive Årets Nordjyske Band eller Årets Nordjyske Songwriter 2020. 

Uanset musikalsk genre har dit band mulighed for at deltage i Band Battle. Er du Nordjysk songwriter med en håndfuld gode sange i skuffen, kan du deltage i Songwriter Battle, uanset om du har skrevet din sang på en guitar, klaver eller produceret på computer. Det samme gør sig gældende for bands.

band battle

Hvorfor Band Battle?

Udover at være med i kapløbet om at blive året Nordjyske navn eller Årets Nordjyske Songwriter giver BandBattle også muligheden for at blive ”opdaget”. Skråen har tradition for at booke flere af de bedste Band Battlebands og singer/songwriters til kommende koncerter, og igen i år består Band Battle finalens dommerpanel af professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm. Dette gør Band Battle til et fremragende udstillingsvindue for nordjyske bands og singer/songwriters.

band battle

Band Battle er støttet af: