Band Battle 2019

band battle 2018

Så skal vi igen have fundet Årets Nordjyske Band og Årets Nordjyske Songwriter ved et stort anlagt Band Battle. Mørk og Angående Mig vandt i 2018, og alt tegner til en fantastisk finale igen i år.

Vinderne kan glæde sig til præmier og jobs til en værdi af over 50.000 kr., bl.a. kontante præmier på 5.000 kr. og 10.000 kr., tarifbetalte jobs på bl.a. Skråen, ved Fredags Fest i Karolinelund og ved Skovrock, ligesom DMF-Dansk Musiker Forbund og den Rytmiske uddeler coach-præmier.

Udover at være med i kapløbet om at blive Årets Nordjyske Band eller Årets Nordjyske Songwriter er Band Battle også et fremragende udstillingsvindue for nordjyske bands og songwriters overfor det tusindtallige publikum og overfor finalens store dommerpanel af professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm.

Kom og støt din favoritter. Band Battle er årets bedste chance for at følge med i og opleve, hvad der sker her og nu på Nordjyllands rytmiske scene.

Har du spørgsmål til Band Battle så skriv til Malene på malene@skraaen.dk

Program Band Battle 2019

Lørdag 30. marts kl. 20
BANDS 1. semifinale
´EN MAND STÆRK, ASTON MALUM, VENUS FUTURE og IVORY PARK
Gæst: SIGURVIN SIGURDSSON

Onsdag 3. april kl. 20
SONGWRITER 1. semifinale
CHRISTIAN MOHR LEVISEN, SIRO, DISTRACTIONS, LASSE BØRGESEN og MAGNUS
Gæst: R. NOOR

Fredag 5. april kl. 20
BANDS 2. semifinale
DOT IN THE UNIVERSE OG BAND, DEEP SEA / LOVE TIDE og MOWE
Gæst: WHAT A MONTH 

Fredag 19. april kl. 20
BANDS 3. semifinale
OCEAN WAYS, TONY BIN, PHILIP GRANDJEAN og FRANCISKA
Gæst: LONG LINE DOWN

Onsdag 24. april kl. 20
SONGWRITER 2. semifinale
PIPELINE, SILI, CHRISTINE BRUUN, KLANG og RUNE SØLTOFT
Gæst: ANGÅENDE MIG

Lørdag 11. maj kl. 20
FINALE
Gæst: MØRK

 

band battle

Hvorfor Band Battle?

Udover at være med i kapløbet om at blive året Nordjyske navn eller Årets Nordjyske Songwriter giver BandBattle også muligheden for at blive ”opdaget”. Skråen har tradition for at booke flere af de bedste Band Battlebands og singer/songwriters til kommende koncerter, og igen i år består Band Battle finalens dommerpanel af professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm. Dette gør Band Battle til et fremragende udstillingsvindue for nordjyske bands og singer/songwriters.

band battle

Band Battle er støttet af: