Band Battle 2018

band battle 2018

SÅ ER VI KLAR TIL AT MODTAGE TILMELDINGER TIL BAND BATTLE 2019

For bands og singer/songwriter som allerede har en indspilning kan man ansøge online her

Der er deadline 15. januar 2019.

Et udvalg lytter de indkomne ansøgninger igennem og vælger 12 bands ud som sammen med de 3 vindere fra de indledende runde kæmper om 6 finalepladser. I Songwriter Battle kommer 10 singer/songwriters til at kæmpe om 2 finalepladser. Dommerne til Band Battle bliver igen i år professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm.

Er der spørgsmål kan I skrive til malene@skraaen.dk

Der vil i løbet af marts og april afholdes fem semifinaler.
Semifinalerne for bands finder sted på Skråen d. 30. marts, d. 5. april og d. 19. april.
Semifinalerne for songwritere finder sted på Skråen d. 3. april og d. 24. april.

Dette ender i den helt store Band Battle-finale for finalister i begge kategorier på Skråen lørdag den 11. maj, hvor vi kårer Årets Nordjyske Band 2019 og Årets Nordjyske Songwriter 2019.

BEMÆRK: Det er kun band/solister fra Nordjylland, der kan deltage.

HUSK: For de bands , som ikke har lyttemateriale de kan sende ind, kan man tilmelde sig de indledende runder som holdes ude i regionen. 

Der afholdes indledende runder i bl.a. Bælum og Aalborg. Skriv til malene@skraaen.dk

band battle

Hvorfor Band Battle?

Udover at være med i kapløbet om at blive året Nordjyske navn eller Årets Nordjyske Songwriter giver BandBattle også muligheden for at blive ”opdaget”. Skråen har tradition for at booke flere af de bedste Band Battlebands og singer/songwriters til kommende koncerter, og igen i år består Band Battle finalens dommerpanel af professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm. Dette gør Band Battle til et fremragende udstillingsvindue for nordjyske bands og singer/songwriters.

band battle

Band Battle er støttet af: