Band Battle 2019

band battle 2019

Vindere af Band Battle 2019 blev: Èn Mand Stærk og Sili!

Lørdag aften d. 11. Maj var det tid til finalerne i band Battle 2019, og det var et fyldt Skråen med 650 gæster, der hyldede den spirende regionale talentmasse. 

Det var bandet Én Mand Stærk, som dog tæller fire medlemmer, der løb med titlen som Årets Nordjyske Band. Projektet Én Mand Stærk startede som frontfigur Asbjørn Mogstads singer-songwriter projekt, men er nu transformeret til et helt orkester, som spiller dansksproget folk pop/rock med rødder i den danske sangskriver tradition. 

Prisen som Årets Nordjyske Songwriter gik til Sili, der sammen med sin pianist Andreas Enrique Bergholt, fremførte personlige RnB/Soul sange med hjerte og stort talent. Bag kunstnernavnet SILI gemmer sig det borgerlige navn Silifatu Tayewo Lawal, der til daglig studerer på musikkonservatoriet i Aalborg. 

Begge artister vinder pengepræmier, betalte spillejobs og en professionel videoproduktion optaget på Skråen fra vores samarbejdspartnere fra Kælderlarm. 

 

Ud over de 2 hovedpriser blev der uddelt 2 yderligere priser

 

Dansk Musiker Forbund's BAND COACH PRIS

Dansk Musiker Forbund valgte at give deres præmie, en bandcoach, til rockbandet Deep Sea /\ Low Tide.

 

Den Rytmiske I Nordkraft’s SONGWRITER COACH PRIS 

Vinderen af en songwriter coach fra vores samarbejdspartnere fra Dansk Rytmiske i Nordkraft, blev Lasse Børgesen, som helt på egen hånd fremførte dansksprogede sange, med sit guitar og sit keyboard. 

 

Band Battle havde igen i år et kæmpe dommerpanel på ikke mindre end 30 dommere fra alle sider af det professionelle musikmiljø 

band battle

Program Band Battle 2019

Lørdag 30. marts kl. 20
BANDS 1. semifinale
´EN MAND STÆRK, ASTON MALUM, VENUS FUTURE og IVORY PARK
Gæst: SIGURVIN SIGURDSSON

Onsdag 3. april kl. 20
SONGWRITER 1. semifinale
CHRISTIAN MOHR LEVISEN, SIRO, DISTRACTIONS, LASSE BØRGESEN og MAGNUS
Gæst: R. NOOR

Fredag 5. april kl. 20
BANDS 2. semifinale
DOT IN THE UNIVERSE OG BAND, DEEP SEA / LOVE TIDE og MOWE
Gæst: WHAT A MONTH 

Fredag 19. april kl. 20
BANDS 3. semifinale
OCEAN WAYS, TONY BIN, PHILIP GRANDJEAN og FRANCISKA
Gæst: LONG LINE DOWN

Onsdag 24. april kl. 20
SONGWRITER 2. semifinale
PIPELINE, SILI, CHRISTINE BRUUN, KLANG og RUNE SØLTOFT
Gæst: ANGÅENDE MIG

Lørdag 11. maj kl. 20
FINALE
Gæst: MØRK

 

Hvorfor Band Battle?

Udover at være med i kapløbet om at blive året Nordjyske navn eller Årets Nordjyske Songwriter giver BandBattle også muligheden for at blive ”opdaget”. Skråen har tradition for at booke flere af de bedste Band Battlebands og singer/songwriters til kommende koncerter, og igen i år består Band Battle finalens dommerpanel af professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm. Dette gør Band Battle til et fremragende udstillingsvindue for nordjyske bands og singer/songwriters.

band battle

Band Battle er støttet af: