Band Battle 2018

BAND BATTLE SØGER TALENTFULDE NORDJYSKE BANDS og SINGER/SONGWRITERS

Skråen I Nordkraft søger  nordjyske bands og singer/songwritere til talentkonkurrencen Band med præmier til en værdi af over 50.000 kr. Er I bosiddende I Nordjylland og spiller I pop, rock, soul, blues, dance, hip hop, folk, electro, alternative, world, heavy metal, country el. lign, så har I muligheden for at deltage I Band Battle. Er du nordjysk singer/songwriter og har en handful gode sange I skuffen, så har du muligheden for at deltage I songwriters Battle. Det er kun bands, som spiller originalmusik, som kan deltage

Sidste års vindere Merula  fik udover 10.000 kr. i kontanter, 2 tarifbetalte jobs på Skråen i Nordkraft samt en opvarmningstjans for Gnags foran 5.000 publikummer i Skovdalen. Titlen som årets nordjyske songwriter samt præmier for 10.000 kr. blev delt med jazmusikeren Ginne Marker og den elektroniske musiker What A Month som fik en opvarmningstjans for Burhan G.

Hvorfor Band Battle?

Udover at være med i kapløbet om at blive året Nordjyske navn eller Årets Nordjyske Songwriter giver BandBattle også muligheden for at blive ”opdaget”. Skråen har tradition for at booke flere af de bedste Band Battlebands og singer/songwriters til kommende koncerter, og igen i år består Band Battle finalens dommerpanel af professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm. Dette gør Band Battle til et fremragende udstillingsvindue for nordjyske bands og singer/songwriters.

For bands med lyttemateriale:

For bands og singer/songwriter som allerede har en indspilning kan man ansøge online her

Der er deadline 15. februar 2018.

Et udvalg lytter de indkomne ansøgninger igennem og vælger 12 bands ud som sammen med de 3 vindere fra de indledende runde kæmper om 6 finalepladser. I Songwriter Battle kommer 10 singer/songwriters til at kæmpe om 2 finalepladser.  For bands og songwriters der ansøger online, får I svar, om I er kommet med i semifinalerne til Band Battle eller Songwriter Battle senest den 20 feb. 2018. Dommerne til Band Battle bliver igen i år professionelle branchefolk fra festivaler, spillesteder, pressen, bookingbureauer mm.

Som sidste år arrangerer Skråen 2 indledende runder rundt i region, hvor man ikke behøver at have indspillet materiale for at deltage. Ved hver runde går 1 band videre. Du kan tilmelde dig de indledende runder ved at sende en mail til sorenb@skraaen.dk med bandnavn, evt. link til jeres musik, samt kontaktperson, navn, adr, tlf. Vi skal have jeres tilmelding senest en uge før den indledende runde finder sted.

De 2 indledende runder afholdes i:

6/2 Østhimmerlands Ungdomsskole, Bælum

1/3 Skråen i Nordkraft, Aalborg

PROGRAM

Torsdag 15. marts 2018
Band Battle 1. Semifinale
4 bands + koncert med Jens Jepsen

Onsdag 28. marts 2018
Songwriters Battle 1. semifinale
5 singer/songwritere + koncert med Sofie Trolde

Lørdag 31. marts 2018
Band Battle 2. semifinale
4 bands + koncert med Myxil

Torsdag 26. april 2018
Band Battle 3. semifinale:
4 bands + koncert med The Devils Tiny Chains

Tirsdag 17. april 2018
Songwriters Battle 2. semifinale
5 singer/songwritere + koncert med Ane Monsrud

Lørdag den 5. Maj 2018
Band Battle og Songwriters Battle finale
4 singer/songwriters + 6 bands samt koncert med Merula

Band Battle er støttet af: