Band Battle 2018

Den 26. udgave af Skråen i Nordkrafts talentkonkurrence Band Battle går nu ind  i sin afgørende fase. Efter demo-lytninger, indledende runder ude i regionen, 5 semifinaler (3 for bands og 2 for singer/songwritere) er Skråen i Nordkraft nu klar til at præsentere finalefeltet. Og der er igen i år  rigtig meget nordjysk kvalitet og talent at finde i finalefeltet.

Fra freak metal punk med Möwe, alternativ rock med Blooming over den mere rendyrket rock musik med Mørk, til repeterende stoner rock fra Thy bandet Dustdrome. Men det er ikke kun rock musik der er på menuen da den dansksprogede singer/songwriter og popsmed Daniel Jul med band også gik videre fra semifinalerne. Desuden sørger urban/pop hip/hop bandet Lillevangen, at det bliver et særdeles alsidigt aften ren genremæssigt.

Derudover er de 4 singer/songwritere Capersen/SkovenÉn Mand StærkDot In The Universe og Angående Mig også finaleklar.

De 4 singer/songwritere og 6 bands kommer til at spille om præmier og spillejobs til en værdi af 60.000 kr samt ikke mindst æren og titlen som Årets Nordjyske Singer/Songwriter og Årets Nordjyske Band. Et 20 personers stort dommerpanel bestående af bookere, musikjournalister, og spillesteder afgør, hvem der løber med titlen som Årets Nordjyske Band og Årets Nordjyske Songwriter.

Vi forventer fuld hus masser af talentfuld musik og en sand feststemning, når de nordjyske musiktalent og vækstlag hyldes. Udover de 10 finalister bliver det også muligt at genhøre en af sidste års Band Battle vindere – What A Month. 

 

Dato

Tid

Beklager, vi har ingen datoer for dette arrangement

Pris

Ståpladser, finale 70,00 kr


Sted

Skråen

Tidsplan

Dørene åbnes: kl. 19.00

Koncert: kl. 20.00

Salsplan

Se salsplan